Nyt on hyvä aika aloittaa uusi harrastus!
Voit tulla kiipeilemään milloin vain ilman ajanvarausta.

Ennen kuin tulet

Ensimmäinen kerta kiipeilyseinällä, tai olet satunnaisesti kokeillut lajia?

Voit tulla paikalle ilman ajanvarausta. Saat alkuopastuksen ja vuokravarusteet henkilökunnaltamme.  Aloittelijana voit boulderoida ilman aikaisempaa kokemusta tai kurssien käymistä. Salmisaaren Kiipeilyareenalla voit myös kiivetä korkeita seiniä ns. itsevarmistavilla laitteilla. Jos ystävälläsi on kansallinen varmistuskortti, voit kiipeillä hänen seurassaan Salmisaaressa myös lukuisia muita kiipeilyseiniä köyden varassa.

Isommille ryhmille, kuten polttari-, synttäri- tai vaikkapa yritysporukoille, voit varata erikseen ohjatun kiipeilytapahtuman.

Kiipeilyn harrastaja ja varmistustesti (Salmisaari)

Ennen köysivarmistuksella kiipeilyä, tarkastamme varmistustestissä, että sinulla on vaadittavat taidot kunnossa. Testiä ei tarvitse erikseen varata, vaan taitojen tarkistus onnistuu milloin vain. Ruuhka-aikoina on hyvä varautua pieneen odotukseen ennen kiipeilyn aloitusta. Testin hyväksytysti suorittaneille myönnämme kansallisen varmistuskortin.

Varmistuskortin hinta on 13 € ja voit lunastaa sen halutessasi myös toisella visiitilläsi. Ulkomailla asuvilta tarkistamme asianmukaiset taidot, mutta varmistuskorttia ei tarvitse välttämättä lunastaa.

Kortinhaltijana saat myös varmistaa aloittelijoita yläköydellä, joten heillä ei tarvitse olla varmistuskorttia tätä varten.

Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää kiipeilystä ja vastaamme kysymyksiin.

Tervetuloa Kiipeilyareenalle!

IKÄRAJAT LAPSILLE:

4–13 -vuotiaat

  • Voivat kiivetä vanhemman seurassa tai valvonnassa.
  • Salmisaaressa boulderointi pääsääntöisesti vain 12 vuotta täyttäneille. Kalasatamassa käytössä isompi, lapsille soveltuva boulderseinä.
  • Mahdollisuus myös harrastaa kiipeilyä ilman vanhemman läsnäoloa Kiipeilyurheilijat ry:n järjestämissä, ohjatuissa nuorten ryhmissä (5–17 v.).

14 vuotta täyttäneet

  • Saavat tulla kiipeilemään omatoimisesti.
  • Mahdollista osallistua alkeiskurssille ja suorittaa varmistuskortti.