Kiipeilyareena - Salmisaaressa, Kalasatamassa
ja nyt myös Tammistossa!

Kiipeilyn oheisharjoittelu

Aktiivinen kiipeilyn harrastaminen vaatii myös lihaskunnosta huolehtimista sekä hyvää yleiskuntoa. Erilaisilla oheisharjoitteilla voit ylläpitää ja kehittää lihastasapainoa ja liikkuvuutta tai tehdä lajinomaisia harjoituksia vaikkapa voiman lisäämiseksi. Sekä Salmisaaresta että Kalasatamasta löydät välineistöä kuten campus- ja otelautoja, irtopainoja sekä kuminauhoja oheisharjoitteluun. Erilaiset harjoitusvälineet ovat kaikkien käytettävissä.

Vuosijäsenille kattavat treenitilat Salmisaaressa

Salmisaaressa on vuosijäsenien käytössä hyvä ja kattava kuntosali, jossa on tärkeimmät kuntosalilaitteet,  kuten taljat, irtopainot, juoksumatto, kuntopyörä sekä monipuoliset oheisharjoitteluvälineet. Lisäksi vuosijäsenille avoinna olevasta ”keivistä” löytyy lisää  treenilautoja ja ylimääräinen, iso campus board.

Valmennuspalvelut

Myös Kiipeilyareenan valmennuspalveluihin kuuluu olennaisena osana kiipeilyä tukevan oheisharjoittelun tekeminen varsinaisen kiipeilyharjoittelun lisäksi. Jos kaipaat ohjattuja treenejä vaikkapa kiipeilytekniikan, liikkuvuuden tai fysiikan kehittämiseen ammattitaitoisen valmentajan opastuksessa, tutustu lisää valmennuspalveluihimme ja ota yhteyttä.