Ohjatut ryhmät Salmisaaressa

Järjestämme erilaisia ryhmätilaisuuksia pääsääntöisesti Salmisaaren Kiipeilyareenalla. Valitse seuraavista palveluista juuri omalle ryhmällesi parhaiten sopiva ja lue lisää. Voit myös aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja esittää erikoisempiakin toiveita tai pyytää lisätietoja eri vaihtoehdoista.

Lasten synttärit

Tuo koko synttäriryhmä kiipeämään ohjatusti lapsille suunnitellulla kiipeilyseinällä. Kiipeilyn päätteeksi lapset voivat nauttia eväitä synttäritilassamme. Lasten synttäreitä voit järjestää Kiipeilyareenalla perjantai-iltoina sekä viikonloppuisin.

Lue lisää ja varaa

Kouluryhmät

Oppilaitosten ryhmät aina alakouluikäisistä yliopiston opiskelijaryhmiin voivat kokeilla kiipeilyä erikoishintaan arkipäivinä.

Lue lisää ja varaa

Yritysryhmät

Järjestä tiimillesi Salmisaaressa vaikkapa koulustuspäivä tai tulkaa muuten vain tulla rentoutumaan työkavereiden kesken. Ohjatun kiipeilytapahtuman yhteyteen on myös varattavissa neuvottelutiloja, ruokailua sekä saunatiloja.

Lue lisää ja varaa

Aikuisryhmät

Tule kaveriporukalla viettämään synttäreitä, polttareita tai muita tilaisuuksia kiipeilyn merkeissä. Saatte käyttöönne ammattitaitoisen ohjaajan, varatun kiipeilytilan sekä tarvittavat kiipeilyvarusteet.

Lue lisää ja varaa