Helsinki Adventure Night perjantaina 2.11.

Kiipeilyareena on Adventure Night-tapahtuman pääsponsorina mukana tuomassa amerikkalaisen Chris Sharman Suomen vierailulle. Kalifornian Santa Cruzista kotoisin oleva Sharma on kantanut yhden maailman parhaan ja tunnetuimman kalliokiipeilijän viittaa jo kaksi vuosikymmentä.

Chris Sharma kiipesi vuonna 2001 ensimmäisenä 9a+ vaikeusasteen reitin. Nykyisin Espanjassa asuva kiipeilijä on kiivennyt ensimmäisenä myös 9b vaikeusasteen reitin. Sharma on suunnannäyttäjä ja kiehtova persoona, joka on kehittänyt kiipeilyä urheiluna ja elämäntapana, sekä noussut yhdeksi kiipeily-yhteisön merkittävimmistä esikuvista. Kiipeilyn supertähti saapuu pitkän odotuksen jälkeen Helsinki Adventure Night -tapahtuman tämän vuoden pääesiintyjäksi.

Adventure Night on myös täynnä muuta ohjelmaa aina esiintyjistä elokuviin.
Voit katsoa lisätietoa tapahtuman www-sivuilta tai facebookista.