Kursseja uudenvuodenlupauksiin

Uudenvuodenlupauksia lunastetaan nyt!  Alkuvuoden liikuntaponnistuksissa auttaa kiipeilyharrastuksen aloittaminen alkeiskurssilla tai taitojen kehittäminen henkilökohtaisessa valmennuksessa. Lue lisää ja buukkaa itsesi kurssille!

Boulderoinnin alkeiskurssi Kalasatamassa

Yhden illan kurssilla opit boulderoinnin perusasiat turvallisuusohjeista lämmittelyyn ja tekniikkavinkeihin. Kurssiin sisältyy myös tarjous kymmenen kerran kortista jolla pääset alkuun harrastuksessa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Seinäkiipeilyn alkeiskurssi Salmisaaressa

Yhden illan kurssilla opit korkeiden seinien kiipeilyyn vaadittavat köysitaidot ja kurssiin kuuluvalla kuukausikortilla pääset harjoittelemaan taitoja seinälle. Varusteet saat veloituksetta lainaksi koko ajalle.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Henkilökohtainen valmennus

Kiipeilyareena tarjoaa myös henkilökohtaista valmennusta suurimpien lupausten lunastamiseen. Valmennusta on tarjolla niin yksilö- kuin parivaihtoehtoina ja treenipaketteja aina viidestä neljäänkymmeneen tuntiin.

Lisätietoa Kiipeilyareenan valmennuksesta