Tammisto avataan su 11.8.

Tammiston Kiipeilyareena avataan sunnuntaina 11.8. klo 10

Avaamme uuden Kiipeilyareenan Vantaan Tammistoon. Kaiken kattava boulderointihalli sijaitsee Plantagenin valoisassa kiinteistössä ja palvelee hyvin Vantaan sekä lähialueen kiipeilijöitä. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme moderni, viihtyisä sekä palveluiltaan toimiva boulderointiin erikoistunut huipputason halli. Myös Tammistossa kiivetään jo monille tutulla Kiipeilyareenan väri-circuit-konseptilla.

Tammiston vuosijäsenedut

Kiipeilyareenan vuosijäsenten käytössä on Tammistossa myös laadukas kuntosali sekä monipuoliseen kiipeilyn harjoitteluun suunniteltu 20 metriä leveä treeniseinä, ”Woody”.  Se on erilaisia otteita täynnä oleva kiipeilyseinä, joka sopii täysipainoiseen kiipeilyn harjoitteluun jopa kaikkein vaativimmille treenaajille. Treeniseinällä kiivetään vanhan koulukunnan suosimalla tyylillä, omia treenireittejä suunnitellen. Kiivettävien reittien määrää rajoittaa vain kiipeilijän oma mielikuvitus. Seinällä kiivetessä on myös tapana jakaa itse keksittyjä bouldereita treenikavereille. Tämä tekeekin harjoittelusta entistä monipuolisempaa ja sosiaalisempaa ajanviettoa. Samassa tilassa sijaitsevalta kuntosalilta löytyvät keskeisimmät oheisharjoitteluun tarvittavat kuntoiluvälineet, kuten erilaiset taljat, kuntopyörät ja venyttelymatot. Vanhan Koivukylän keivin asukkaat muuttavat elokuussa Kiipeilyareenalle ja Tammistossa tullaankin tapaamaan myös perinteikkään Klondyke Wall ry:n kiipeilijöitä harjoittelemassa.

Tammiston Kiipeilyareena sijaitsee Plantagenin kiinteistössä Tuusulantien ja Kehä 3 -tien risteyksessä lähellä Flamingoa, Kauppakeskus Jumboa sekä muita palveluita. Rakennuksen vieressä on ilmaisia parkkipaikkoja autolla matkustaville ja paikalle pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä.

 

Tutustuminen vuosijäsenille lauantaina 3.8.

Tarjoamme Kiipeilyareenan vuosijäsenille mahdollisuuden tutustua uuteen halliin henkilökuntamme kanssa kiipeillen ja juhlien lauantaina 3.8. klo 13.00–16.30.

 

Tervetuloa!

 

Katso Tammiston Kiipeilyareenan esittelyanimaatio.