Vertical-Life Kiipeilyareenalla

Vertical-Life App on nyt käytössä Kiipeilyareenalla!

Vertical-Life -mobiilisovelluksella voit helposti pitää kirjaa kiipeämistäsi reiteistä, seurata muiden kiipeilijöiden nousuja tai vaikka ottaa osaa erilaisiin Vertical life – haasteisiin. Voit tehdä hyvän treenisession tasosi mukaan yksilöidyillä harjoitteluohjelmilla tai muuten vain innostua nostamaan ranking-pisteitäsi kiipeilemällä.

Pysyt aina ajan tasalla Kiipeilyareenan uusista reiteistä ja voit myös kommentoida ja arvioida kiipeämiäsi reittien vaikeutta tai seurata muiden kiipeilijöiden edesottamuksia. Antamasi palaute on suoraan reitintekijöidemme käytettävissä ja auttaa myös meitä kehittämään reitintekoa Kiipeilyareenalla.

Lataa ilmainen sovellus heti ja muista asettaa Kiipeilyareenan hallit suosikkeihin painamalla  <3
Myös Tammiston uusi boulderointihalli löytyy sovelluksesta syksyllä 2019.