KAIKKI HALLIT SULJETTU TOISTAISEKSI

ARVOISAT KIIPEILYAREENAN ASIAKKAAT

You can read this message in english here.

 

OLEMME ARVIOINEET KORONAVIRUSTILANTEEN KEHITTYMISTÄ PÄIVITTÄIN. ASIAKKAIDEMME TERVEYS JA TURVALLISUUS ON TÄSSÄKIN TILANTEESSA MEILLE TÄRKEINTÄ JA HALUAMME KERTOA TEILLE AVOIMESTI KÄSITYKSEMME TILANNEKUVASTA 16.3.2020 SEKÄ MAHDOLLISET YHTEISET TOIMENPITEET.

VALTIO SULKEE MUUN MUASSA VALTION JA KUNTIEN LIIKUNTA- JA HARRASTUSTILAT JA SUOSITTELEE YKSITYISEN JA KOLMANNEN SEKTORIN TOIMIVAN SAMOIN. TÄSTÄ SYYSTÄ SULJEMME KIIPEILYAREENAN KAIKKI TOIMIPISTEET TOISTAISEKSI.

TARJOAMALLA MAHDOLLISUUDEN HARRASTAA TAAS LIIKUNTAA NIIN PIAN KUIN SE ON TURVALLISTA, HUOLEHDIMME OSALTAMME TERVEIDEN IHMISTEN HYVINVOINNISTA.

TÄHÄN MENNESSÄ OLEMME HUOLEHTINEET, ETTÄ KOSKETUSPINTOJEN PUHDISTUSTA JA DESINFIOINTIA ON LISÄTTY MERKITTÄVÄSTI. OLEMME MYÖS NEUVONEET ASIAKKAITAMME KÄSIHYGIENIAN JA AIVASTAMISEN SUHTEEN.

VUOSIASIAKKAILLEMME TIEDOKSI:

KAIKILLE KIIPEILYAREENAN VUOSIASIAKKAILLE LISÄTÄÄN KORTILLE AUTOMAATTISESTI 30 PÄIVÄÄ VOIMASSAOLOAIKAA. PÄÄTÖKSET JATKON SUHTEEN TEHDÄÄN TILANTEEN EDETESSÄ.

KURSSIT, LEIRIT JA OHJATUT TAPAHTUMAT:

EMME JÄRJESTÄ TÄLLÄ HETKELLÄ KOKOONTUMISIA EMMEKÄ KURSSEJA. KURSSEILLE JA LEIREILLE ILMOITTAUTUNEET ASIAKKAAT VOIVAT SIIRTÄÄ KURSSIAJANKOHTAA JA TULEMME OLEMAAN YHTEYDESSÄ NÄIHIN ASIAKKAISIIN. MYÖS JUNNURYHMÄT ON KIIPEILYAREENAN TILOISSA PERUTTU.

TIEDOTAMME LISÄÄ TILANTEEN EDETESSÄ. PITÄKÄÄ HUOLTA ITSESTÄNNE JA LÄHEISISTÄNNE!