KESÄLEIRIT JÄRJESTETÄÄN!

KESÄLEIRIT MYYNNISSÄ!

Salmisaaren Kiipeilyleirit 1 (1 – 5.6.) ja 2 (8 – 12.6.) ovat nyt myynnissä. Paikkoja löytyy vielä! Leireille voit ilmoittautua KiipeilyAreenan nettishopin kautta.

Lisätietoja:

Kiipeilyareena sulki ovensa hallituksen linjan mukaisesti 17.3. Tilanne on kuitenkin nyt muuttunut ja yhteiskunta avautuu vähitellen. Kiipeilyareena pääsi avaamaan ovensa asiakkaille 11.5. Halleilla on tehty ja tehdään jatkuvasti paljon toimenpiteitä, joilla pyritään takaamaan turvallinen ympäristö työntekijöille ja asiakkaille. Muun muassa siivousta on tehostettu ja ohjeistuksia lisätty. Tarkemmat tiedot Kiipeilyareenan kaikista toimista voit lukea täältä: https://kiipeilyareena.com/2020/05/06/tiedote-avaamisesta/

Hallituksen kokoontumisrajoitus nostetaan 1.6 nykyisestä 10 henkilöstä 50 henkilöön. Harrastuspaikkoja, julkisia tiloja ja urheilusarjoja käynnistetään ja avataan 1.6 alkaen. Myös kouluissa siirryttiin 14.5 takaisin lähiopetukseen. Kiipeilyareena on hallituksen ohjeiden muututtua päättänyt järjestää Salmisaaressa kesäleirit kesäloman ensimmäisellä, toisella ja kolmannella viikolla.
Koronavirus muuttaa myös leirien toimintaa. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos sekä Opetus- ja kulttuuriministeriö ovat laatineet ohjeistuksen opetuksen ja varhaiskasvatuksen järjestäjille. Kiipeilyareenan kesäleirien toiminta pohjaa myös näihin ohjeisiin. Tästä voit lukea asiasta tarkemmin:
Ruokailu toteutetaan Big House Cafe -ravintolassa siten, että ruoka annostellaan valmiiksi lapsille lautasille. Ennen leiripäivän alkua jokaisen leiriläisen on pestävä kädet, ja ennen ruokailua kädet pestään huolellisesti kuten aikaisempinakin vuosina. Kädet pestään myös ennen välipalaa sekä aivastamisen, niistämisen tai yskimisen jälkeen.
Salmisaaren hallilla on viime vuosina ollu leiripäivien ajan aina hyvin tyhjää. Syytä huoleen ruuhkautumisesta ei siis ole, ja liikumme hallilla leiriläisten ja ohjaajien kesken. Leirillä lähikontaktia vaativat leikit kuten painit ja jatkuvaa kosketusta vaativat leikit jätetään tänä vuonna pois. Keskitymme toimintaan jossa kontaktia vältetään.
Mikäli sinulla on kysyttävää leireistä olethan yhteydessä leirien pääohjaajaan (sanja.collin@gmail.com).
Tänä poikkeuksellisena aikana olemme ilolla järjestämässä hauskaa tekemistä lapsille ja nuorille rajoitusten puitteissa. Toivotamme lapset ja nuoret lämpimästi tervetulleiksi leireille.