Koronatiedote 20.11.2020

ARVOISA ASIAKAS,

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä kertoi tänään uusista rajoituksista, suosituksista sekä muista toimista Uudellamaalla. Uudet harrasteisiin liittyvät rajoitukset koskevat lähinnä kaupunkien hallinnoimissa sisätiloissa tapahtuvaa yli 20-vuotiaiden joukkue- ja kontaktilajien harrastustoimintaa.

Ohjeistuksissa oli hyviä toimintamalleja, joita voidaan ottaa käyttöön myös yksityisen puolen tarjoamissa harrastustoiminnoissa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman turvallisen ympäristön kiipeilyn harrastamiselle sekä myös työntekijöillemme turvallisen työympäristön. Tulemmekin lähipäivien aikana tiedottamaan lisää kotisivuillamme sekä some-kanavillamme KiipeilyAreenan tulevista toimista.

Pidetään huolta toisistamme ja muistetaan nämä perusasiat:

  1. Jos saat oireita, mene koronatestiin ja pysy muuten kotona
  2. Pidä 1-2 metrin turvaväli
  3. Pese kädet, yski hihaan
  4. Käytä kasvomaskia, kun et voi pitää etäisyyttä
  5. Lataa koronavilkku-sovellus