Kalliokiipeilykurssit 2021

Kalliokiipeilykurssit Falkbergetillä

Kiipeilyareena järjestää tänä kesänä kalliokiipeilykursseja Kirkkonummen Falkbergetillä.
Kursseilla opit tärkeimmät taidot kalliokiipeilyharrastuksen aloittamiseen, soveltaen jo sisäseinällä opittuja perustaitoja.
Voit osallistua kurssille ilman aikaisempaa kokemusta ulkokiipeilystä. Kurssi on myös suositeltava kokonaisuus jo ensiaskeleiden ulkokallioille ottaneille kiipeilijöille,
jotka haluavat täydentää taitojaan itsenäiseen ja turvalliseen harrastamiseen.

Kursseilla opetettavat asiat ovat käytännönläheisiä sekä tarkoituksenmukaisia kalliokiipeilyn harrastamiseen sujuvasti ja turvallisesti. Kouluttajamme ovat kokeneita kiipeilyopettajia sekä erittäin aktiivisia kiipeilijöitä. Käytämme opettamiamme menetelmiä ja oppeja säännöllisesti omassa kiipeilytoiminnassamme, niin lähikalliolla kuin kiipeilykohteissa ympäri maailman.

Tarjolla on sopiva kurssi niin yläköysi- kuin lead-taitoiselle kiipeilijälle. Osallistujalta edellytetään edellä mainittuja sisäkiipeilyn perustaitoja, joten osallistujalla on oltava kurssista riippuen joko yläköysi- tai lead kortti.

Tutustu kursseihimme ja ilmoittaudu mukaan