Kiipeilyleirit kesällä 2022

Kiipeily- ja liikuntaleiri Ristikossa 10-17 -vuotiaille!

Koulunaloitusleiri Ristikossa elokuussa!

Kiinnostaako kiipeilyharrastuksen aloittaminen syksyllä? Tule mukaan elokuussa Ristikkossa järjestettävälle leirille oppimaan uusia kiipeilytaitoja tai kertaamaan jo opittua!  Koulunaloitusleiri järjestetään ma-pe 1.-5.8. ja ohjelmaa on joka päivä klo 10-15. Leirin ohjelmaan kuuluu yläköysivarmistamisen opettelua, boulderointia, tekniikkaharjoitteita, pelejä ja leikkejä. Leiri on suunnattu 10-17 vuotiaille lapsille ja nuorille.

Leirin hinta 200 eur sisältää ruokailun, sisäänpääsyn Kiipeilyareenalle sekä tarvittavat varusteet. Leirin toteutumiseen vaaditaan 8 osallistujaa. Ilmoittautuminen leireille tapahtuu Kiipeilyareenan verkkokaupan kautta. Linkki verkkokauppaan TÄSSÄ!