La Sportiva Climb Europe Tour

La Sportivan Climb Europe Tour saapuu Suomeen ja KiipeilyAreena Ristikkoon torstaina 12.5.2022! Tule testaamaan uusi Mantra kiipeilykenkä ja tsekkaamaan uusi kotimainen kiipeilyelokuva Kivinen Tanssi:

“Sosiaalisen median ”Suomen kaunein kiipeilyreitti”-äänestyksestä alkunsa saanut elokuva esittää Sami Koposen ja harvoin toistetun Cro Magnon reitin tanssiman valssin. Näyttämönä syyskuun kultaisen auringon maalaama Suomen tärkein kiipeilykallio Olhava.”

Elokuvan on ohjannut Johannes Palander.

Näytösajat: 16:00, 18:00 ja 19:30.

Myös elokuvan tähti Sami Koponen tulee vierailemaan paikanpäällä!

Nähdään Ristikossa!

La Sportivan Climb Europe Tour arrives in Finland and KiipeilyAreena Ristikko on Thursday 12.5.2022! Come and test the new Mantra climbing shoe and check out the new Finnish climbing movie “Kivinen tanssi”.

“The film, which originated from the ”The Most Beautiful Climbing Route in Finland” poll on social media, features a waltz danced by Sami Koponen and the rarely repeated Cro Magnon route. The stage is Finland’s most important climbing cliff, Olhava, painted by the golden sun in September.”

The film is directed by Johannes Palander.

Showtimes: 16:00, 18:00 and 19:30.

The star of the film, Sami Koponen, will also be visiting on site!

See you at Ristikko!