Areena Cup

AREENA CUP

Areena Cup on ensisijaisesti KiipeilyAreenan vuosijäsenille suunnattu rento ja hauska cup -muotoinen boulderkilpailu, joka sopii kaiken tasoisille kiipeilijöille. Areena Cup koostuu 8 kisasta ja seuraava kisa järjestetään Ristikossa 26.11.. Tämän jälkeen kisat järjestetään aina kuun viimeisenä lauantaina. Reitit noudattavat KiipeilyAreenalta tuttua väriskaalaa ja jokainen osallistuja merkitsee itse omat suorituksensa Vertical Life -sovelluksen kautta.
ILMOITTAUTUMINEN:
Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kirjaudu sisään Vertical Lifen tunnuksilla. Jos sinulla ei niitä vielä ole voit luoda itsellesi sellaiset tai kirjautua Facebookin avulla!
Areena Cup on ilmainen kaikille vuosijäsenille ja muilta veloitetaan kisamaksu 10€ + normaali sisäänpääsymaksu/sarjakortin leimaus. Cupin voittajille on luvassa tavarapalkinnot ja tämän lisäksi arvomme lisäkuukausia vuosijäsenyyksiin jokaisen kisoihin osallistuvan kesken. Jokaisesta osallistumisesta saat yhden arpalipun. Osallistumalla kaikkiin kisoihin saat 8 arpalippua, jolloin mahdollisuudet voittoihin ovat varsin hyvät!
Kilpailukalenteri:
Lokakuun 29. Kalasatama
Marraskuun 26. Ristikko
Joulukuun 31. Tammisto (Uudenvuoden bileet!)
Tammikuun 28. Salmisaari
Helmikuun 25. Kalasatama
Maaliskuun 25. Ristikko
Huhtikuun 29. Salmisaari
Toukokuun 27. Tammisto (Päätösbileet!)