Areena Cup

AREENA CUP

Areena Cup on ensisijaisesti KiipeilyAreenan jäsenille suunnattu rento ja hauska cup -muotoinen boulderkilpailu, joka sopii kaiken tasoisille kiipeilijöille. Voit osallistua kisoihin myös, vaikka et olisi jäsen – tällöin vain veloitamme sinulta kisamaksun 10 € + normaalin sisäänpääsymaksun/sarjakortin leimauksen. Areena Cup koostuu 8 kisasta, aikataulun näet alla. Reitit noudattavat KiipeilyAreenalta tuttua väriskaalaa (poikkeuksena Salmisaaren kisat) ja jokainen osallistuja merkitsee itse omat suorituksensa Vertical Life -sovelluksen kautta.
ILMOITTAUTUMINEN SEURAAVAAN CUPPIIN:
Ilmoittautuminen tehdään Vertical Life-sovelluksessa. Jos sinulla ei vielä ole sinne tunnuksia, voit luoda itsellesi sellaiset tai kirjautua sovellukseen Facebookin avulla!
Tiedotamme lisää kisoista somessa – otathat etenkin KiipeilyAreenan stoorit seurantaan!
Areena Cup on ilmainen kaikille vuosijäsenille ja muilta veloitetaan kisamaksu 10 € + normaali sisäänpääsymaksu/sarjakortin leimaus. Cupin voittajille on luvassa tavarapalkinnot ja tämän lisäksi arvomme lisäkuukausia vuosijäsenyyksiin jokaisen kisoihin osallistuvan kesken. Jokaisesta osallistumisesta saat yhden arpalipun. Osallistumalla kaikkiin kisoihin saat 8 arpalippua, jolloin mahdollisuudet voittoihin ovat varsin hyvät!
Kilpailukalenteri:
Lokakuun 29. Kalasatama
Marraskuun 26. Ristikko
Joulukuun 31. Tammisto (Uudenvuoden etkot!)
Tammikuun 28. Salmisaari
Helmikuun 25. Kalasatama
Maaliskuun 25. Ristikko
Huhtikuun 29. Salmisaari
Toukokuun 27. Tammisto (Päätösbileet!)