KING OF KILTER

Nyt katsotaan kuka on kuka Tammiston Kilterillä! KING/QUEEN OF KILTER tapahtuma järjestetään KiipeilyAreena Tammiston Kilter Boardilla syyslomaviikolla 17.10-22.10. Karsinnat tapahtuvat 17.-21.10. ja niissä kiivetään Saulin Kiema ja Andy Gullsten suunnittelemia reittejä itselle sopivana ajankohtana.
Kiivetyt karsintareitit kirjataan itse Kilter Board Appiin. Tapahtuma huipentuu finaaleihin la 22.10. jossa finalistit rakentavat itse omat reittinsä. Kilpailuun ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Finaalipäivänä myös muuta säpinää paikan päällä. Ota TÄMÄ sivu seurantaan – lähempänä lisää tietoa sarjoista, aikatauluista yms!

Let’s see who’s who at Tammisto’s Kilter Board! The KING/QUEEN OF KILTER event is organized at the KiipeilyAreena Tammisto Kilter Board during the fall holiday week from 17.10 to 22.10. The qualifiers take place on October 17-21. The routes are setted by Sauli Kiema and Andy Gullsten and you can try them freely during the qualification period. Climbed qualifying routes are ticked in the Kilter Board App. The event culminates in the finals on Saturday 22 October where the finalists build their own routes. You do not need to register for the competition. On the day of the finals, there will also be other happenings on the spot. Follow THIS page – more information about the event will drop here closer!