VUOSIJÄSENEHDOT

KiipeilyAreenan jäsenehdot
 

Lue tämä huolellisesti läpi 

 1. Jäsensopimusasiakkaan tulee olla 18 vuotta täyttänyt henkilö tai 14 vuotta täyttänyt henkilö, jonka holhooja on kirjallisesti tai sähköpostitse hyväksynyt sopimuksen. Sähköposti tulee lähettää osoitteeseen info@kiipeilyareena.com.
 2. Jäsensopimus tehdään yhdeksi vuodeksi kerrallaan ja jäsen sitoutuu joko kerralla maksettuun sopimukseen, neljään maksuerään tai kuukausittaiseen veloitukseen. 
 3. Sopimus ei jatku automaattisesti, vaan se tulee jokaisen vuoden jälkeen uusia, poislukien kuukausiveloitteinen sopimus, mikä jatkuu irtisanomiseen asti. 
 4. Sopimustietojen muutokset, kuten osoite tai laskutustieto, tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen info@kiipeilyareena.com. 
 5. Mikäli jäsen ei ole tyytyväinen KiipeilyAreenan palveluihin, jäsenyyden voi peruuttaa 10 päivän sisällä sopimuksen alkamispäivästä lukien. KiipeilyAreena veloittaa tällöin yhden kuukauden harjoittelumaksun. Harjoittelumaksu on sopimusmaksu jaettuna kahdellatoista. Jäsenellä on tällöin oikeus hyödyntää KiipeilyAreenan palveluita yhden kuukauden ajan. 
 6. Jäsenellä on oikeus jäädyttää sopimus seuraavien syiden takia: 
 • muutto ulkomaille tai toiselle paikkakunnalle 
 • vakava loukkaantuminen 
 • pitkäkestoinen sairaus tai liikuntakyvyttömyys  
 • muu yllättävä tapahtuma, jonka perusteella sopimuksen jäädyttäminen on perusteltua 

Mikäli sopimus jäädytetään, tulee jo saapuneet laskut maksaa. Jäädytyksen jälkeen uusia laskuja ei enää lähetetä ja laskutus jatkuu normaalisti, kun vuosikortti aktivoidaan. Kokonaissopimuksen kesto, pois lukien jäädytysaika, tulee aina olla vähintään 12 kuukautta. Jäsenyyttä ei voi jäädyttää esim. loman vuoksi. Minimijäädytysaika on yksi kuukausi. Huomioi, että sopimusta ei voi jäädyttää jälkikäteen, vaan esim. loukkaantumisesta tulee ilmoittaa heti.  

 1. Neljässä osassa maksettavan sopimuksen ensimmäinen erä tulee maksaa paikan päällä, kun sopimus tehdään. Sen jälkeen seuraavat laskut tulevat sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Toivomme toistaiseksi hyväksyntää laskujen lähettämiseen sähköpostilla.

  JO SAAPUNUTTA LASKUA EI VOI MAKSAA KIIPEILYAREENAN KASSALLA, vaan se tulee hoitaa tilisiirtona laskussa olevien ohjeiden mukaan.

  Mikäli jäsen haluaa maksaa tulevia eriä liikuntaeduilla kuten Smartum, Virike, Tyky-kuntoseteli jne., tulee ne ladata saldona jäsenen omalle tilille. Tämä tulee tehdä hyvissä ajoin jossain toimipisteessämme ennen seuraavan 3 kuukauden jakson alkua, kuitenkin viimeistään 2 viikkoa ennen. Näin seuraava lasku muodostuu joko nollana tai summana, jonka järjestelmä laskee: 3 kuukauden jakso vähennettynä tilille ladatusta saldosta. Mikäli tilille jää saldoa laskun muodostumisen jälkeen, voi sen käyttää seuraavan erän maksuun. Vuoden jälkeen sopimusta voidaan jatkaa uusimalla se paikan päällä jossain toimipisteessämme tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@kiipeilyareena.com.

  Tilille ladattu saldo on käytettävä kahden vuoden kuluessa sen latauksesta.  

 2. Erääntyneestä maksusta lähetetään yksi maksumuistutus, johon lisätään kulloinkin voimassa oleva muistutusmaksu. KiipeilyAreenalla on oikeus keskeyttää palvelun tarjoaminen maksulaiminlyöntiä vastaavaksi ajaksi. Tämä ei kuitenkaan vapauta asiakasta sopimuksen mukaisesti erääntyvien erien maksamisesta. 

Kaikista jäsenyyteen liittyvistä asioista voit kysyä lisää osoitteesta peter.hammer@kiipeilyareena.com.  

 

Frank kuukausiveloitteisen sopimuksen erikoisehdot:  

 • Kampanjahinta on voimassa 12 kk ostohetkestä ja pidetyt tauot eivät vaikuta sopimuksen pituuteen 
 • Kuukausiveloitteisen jäsenyyden voi laittaa tauolle enintään kaksi kertaa vuodessa tai sen voi lopettaa kokonaan ilman kuluja 
 • Frank-jäsenyyden voivat ostaa kaikki opiskelijat, joilla on voimassa oleva opiskelijakortti 

 

KiipeilyAreenan jäsen saa seuraava edut: 

 1. Kiipeily kaikissa KiipeilyAreenan toimipaikoissa myös reitintekopäivinä: 
 • Salmisaaressa maanantaista torstaihin klo 7 alkaen. 
 • Ristikossa maanantaista torstaihin klo 7 alkaen. 
 • Kalasatamassa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 7 alkaen. 
 • Tammistossa torstaisin ja perjantaisin klo 7 alkaen. 

Huomioi, että nämä edut eivät ole voimassa kesäaukioloaikoina.
Kesäaukioloajat ovat arkisin klo 13-21 ja viikonloppuna klo 10-18. Pidätämme oikeuden muutoksiin aukioloajoissa.  

 1. Jäsentilojen käyttö Salmisaaressa, jos niistä ei ole poikkeusmainintaa kalenterissa https://kiipeilyareena.com/info/tilakalenteri/
 2. 20 % alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista kuten kiipeilytossuista ja –valjaista. Alennus ei koske elintarvikkeita tai kirjoja. 
 3. Ilmainen kiipeilyköyden säilytys Salmisaaressa. 
 4. 30 eur lahjakorttibonus, jos saa houkuteltua kaverin kiipeilyn alkeiskurssille. 
 5. Ilmainen kiipeilykokeilu ensikertalaiselle kaverille, sisältäen varustevuokran.