Kierrätystapahtuma Kalasatamassa la 18.3.

Tervetuloa tekemään löytöjä ja kierrättämään KiipeilyAreena Kalasatamaan lauantaina 18.3.2023 !

Tuttuun tapaan voit tuoda siistit ja käyttökelpoiset kiipeilyvarusteet ja kiipeilyaiheiset tavarat annettavaksi kiertoon eteenpäin tai tulla tekemään itsellesi löytöjä. Tänä vuonna järjestämme tapahtuman yhteydessä myös kiipeilykirppiksen !

Voit varata kirppispöydän itsellesi tai porukalla lauantaille klo 11-16. Myyntipöytä varataan ennakkoon paikan päällä hintaan 5€/pöytä, ja myyjät vastaavat itse hinnoittelusta sekä varusteiden myynnistä. Lisätietoa tapahtumasta Kalasataman hallilta.

Löytötorille voit tuoda varusteitasi, jotka laitamme kiertoon ilmaiseksi. Varusteita voi tuoda hallille ennakkoon 11.-17.3. välisenä aikana. Otamme vastaan siistit käyttökelpoiset kiipeilyvaatteet, -kengät ja -varusteet sekä kiipeilyaiheiset kirjat, lehdet, dvd:t yms.

Huomioithan, ettei käytettyjä valjaita, köysiä tai varmistuslaitteita voi kierrättää kiipeilykäyttöön.