VUOSIJÄSENTIEDOTE 17.03.2021

Arvoisa vuosijäsen!

HUSin alueen tautitilanne ei valitettavasti ole paranemassa ja on hyvin mahdollista että poikkeusolot jatkuvat vielä pidemmän aikaa. Mahdollista on myös, että joudumme sulkemaan ovemme kokonaan. Poikkeusaika 1.3. – 21.3. lisätään vuosijäsenten sopimuksille ”lisäaikana”. Mikäli tämä poikkeuksellinen tilanne kuitenkin vielä jatkuu ensi viikosta eteenpäin, laitamme kaikkien vuosijäsenten sopimukset väliaikaisesti poikki, eikä siitä eteenpäin osamaksusopimuksista lähetetä laskuja ennen kuin kiipeilemään voi tulla ilman varauskalenteria.

Kaikille vuosijäsenille lisätään sopimuksille tuo aika, minkä sopimus on ”suljettu” + nämä edeltäneet 3 viikkoa (1.3. – 21.3). Mikäli sinulla on ollut sopimusta voimassa vähemmän kuin tämä aika, lisätään kortillesi vastaava aika, minkä sopimus olisi ollut voimassa 1.3. eteenpäin.

Vuosijäsenenä pääset poikkeusolojen ajan kiipeämään meille alennetulla 10 EUR kertamaksulla. Kiipeilyn voit maksaa kassalle vuorosi alussa. Muistutamme vielä siitä, että toistaiseksi on edelleen voimassa max 2 vuoroa viikossa ja max 1 vuoro päivässä varaukset per henkilö. Seuraamme kuitenkin tilannetta ja mikäli varauskalenteri ei täyty samalla tavoin kuin nyt, nostamme maksimivarausmäärää.

Nämä muutokset astuvat voimaan 22.3. edellyttäen, että Aluehallintovirasto ei uuden lain puitteissa sulje meitä ja muita yksityisiä liikuntapaikkoja. Ensi viikon kalenteri aukeaa varattavaksi viimeistään huomenna torstaina.

Pahoittelemme tilannetta.

Omasta sopimuksestasi ja muistakin jäsenyyteesi liittyvistä asioista voit kysyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@kiipeilyareena.com.

Mukavia kevätkiipeilyjä toivottaen

KiipeilyAreenan tiimi