Kiipeilyareena - Salmisaaressa, Kalasatamassa
ja Tammistossa!

Kiipeily itsevarmistavilla laitteilla Konalan Ristikossa sekä Salmisaaressa

Automaattisilla “itsevarmistavilla” (eng. autobelay) laitteilla kiipeily on hauska ja helppo tapa päästä kiipeilyn fiilikseen korkeilla kiipeilyseinillä, myös ilman aikaisempaa kokemusta. Laitteet mahdollistavat kiipeilyn jopa 14 metrin korkeuteen.

Paljon tekemistä kaikille kiipeilijöille

Aloittelijoiden lisäksi laitteet ovat kiipeilyn aktiiviharrastajille kätevä tapa harjoitella ilman kiipeilyparia. Myös pienet lapset voivat kiivetä itsevarmistavilla, aikuisten avustaessa laitteen kiinnityksessä valjaisiin. Sopiva minimi-ikä kiipeilyyn on 4 vuotta.

Asiakkaille vapaassa käytössä on Ristikossa 22 itsevarmistavalla varustettua kiipeilylinjaa ja Salmisaaressa 10 kappaletta. Kiipeilyseinältä löytyy kunkin tasolle sopivia, eri tasoisia kiipeilyreittejä. Reittejä myös vaihdetaan säännöllisesti noin 2–3 kuukauden välein. Uudet reitit ja haasteet takaavat, että kiipeily pysyy mielenkiintoisena kerrasta toiseen.

Tule milloin vain

Ruuhka-aikoina kannattaa varautua pieneen odotukseen kiipeilylinjasta toiseen vaihtaessa, mutta itse kiipeilyalueelle pääsee lähes aina ilman jonotusta. Kiipeilyyn ei ole aikarajoitusta, joten yhdellä  kiipeilykerralla voit onnistuneesti kiivetä useita erilaisia ja eri tasoisia reittejä. Saat tullessasi henkilökunnalta alkuopastuksen laitteiden käyttöön

Itsevarmistavilla laitteilla voi tulla kiipeilemään ilman ajanvarausta maksimissaan viiden henkilön ryhmänä. Isommille ryhmille voit varata ohjatun kiipeilytapahtuman.

14 vuotta täyttäneet voivat tulla vanhemman luvalla kiipeilemään itsenäisesti. Nuoremmilla lapsilla tulee olla mukanaan täysi-ikäinen huoltaja/valvoja.