Kiipeilyvisio Oy on osa kansainvälistä Moments Climbing -yhtiötä. Olemme tarjonneet maailmanluokan kiipeilypalveluja pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 2009 lähtien. Kiipeilyalan yrityksenä ja työnantajana missiomme on tarjota kiipeilymahdollisuus kenelle tahansa, iästä tai taitotasosta riippumatta. Kiipeilyn lisäksi haluamme olla mukana luomassa kiipeily-yhteisöä ja kehittämässä kiipeilyä lajina Suomessa sekä kansainvälisesti. Arvoihimme lukeutuvat inklusiivisuus, turvallisuus, välittäminen sekä yhteisöllisyys.

Etsimme nyt osa-aikaisia työntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen talvisesonkiimme syyskuusta 2024 huhtikuuhun 2025 Salmisaaren, Ristikon sekä Kalasataman toimipisteisiimme.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua ja kassatyöskentelyä. Ohjeistat uusia asiakkaita kiipeilyn turvallisuuteen ja hallin toimintatapoihin liittyvissä asioissa. Pääset esittelemään ja myymään uusimpia kiipeilyvarusteita ja oheistuotteita. Huolehdit asiakkaiden turvallisuudesta hallin puolella sekä tilojen yleisestä siisteydestä yhdessä muun tiimin kanssa. Lisäksi pääset ohjeistamaan koululais-, opiskelija- ja yksityisryhmiä kiipeilyn saloihin sekä osallistumaan tapahtumajärjestelyihin kiipeilykisojen ja muiden tapahtumien myötä.

Etsimme asiakaslähtöisiä ja kiipeilystä innostuneita henkilöitä. Toivomme, että olet itsenäinen, joustava ja pystyt säilyttämään iloisen asenteen myös kiireen keskellä. Toivomme löytävämme joukkoomme tiimipelaajia. Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää sekä mahdollisuutta työskennellä erityisesti arki-iltaisin ja viikonloppuisin, myös kouluj en loma-aikoina. Asiakaspalvelutehtävissä tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla Lead-varmistuskortti tai vastaavat taidot, mikäli haet köysihallina toimiviin toimipisteisiimme (Salmisaari ja Ristikko).

Katsomme eduksi kokemuksesi asiakaspalvelutyöstä, erityisesti liikunta- ja vapaa-ajan palvelujen sektorilta. Myös kokemus kassa- ja myyntityöstä sekä ryhmänohjauskokemus aikuisten tai nuorten parissa auttavat sinua suoriutumaan tehtävässä. Toivomme sinun omaavaan harrastustaustaa kiipeilystä, mutta erityisesti innostuneisuus lajia kohtaan merkitsee. Ensiaputaidot (EA-1/EA-2 tai vastaava) sekä Hygienia- ja/tai anniskelupassit (mikäli haet Ristikon toimipisteeseemme) katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle:
– Osa-aikaista määräaikaista työsuhdetta 0-30 h/viikko hallien aukioloaikojen puitteissa. Työn aloituksessa sovelletaan koeaikaa, joka määräytyy työsuhteen keston mukaan.
– Kilpailukykyistä tuntipalkkaa, sekä monipuolisen ja vaihtelevan työympäristön
– Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä kaupallisella kiipeilyalalla
– Oikeuden käyttää kaikkia Kiipeilyareenan halleja sinulle ja läheisellesi
– Kattavat työterveyspalvelut sekä alennuksia yhteistyökumppaneidemme palveluista
– Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavan työyhteisön, joka jakaa yhteisen intohimon kiipeilyyn

Rekry on käynnissä NYT. Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi sekä ansioluettelosi 19.07.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: rekry@kiipeilyareena.com. Mainitse hakemuksessasi, mikäli sinulla on toiveita toimipaikasta tai viikkotuntimäärästä.
Kutsumme hakemusten perusteella haastatteluihin heinä-elokuun aikana. Aloitamme haastattelut jo haun käynnistyttyä, eli toimithan ripeästi, mikäli näet itsesi KiipeilyAreenan huipputiimissä! Otamme hakuprosessissa huomioon myös viimeisten kuukausien aikana meille jo saapuneet avoimet hakemukset. Lisätietoja avoimesta työtehtävästä voit tiedustella sähköpostitse: jonne.heinonen@kiipeilyareena.com.

Kiipeilyareenan kotisivut löydät osoitteesta www.kiipeilyareena.com