Kiipeilyareena - Salmisaaressa, Kalasatamassa
ja nyt myös Tammistossa!

Kiipeilyurheilijat ry

Suomen suurin kiipeilyseura

Kiipeilyurheilijat ry on kaikenikäisille kiipeilyn harrastajille vuonna 2010 perustettu urheiluseura, jonka toiminta painottuu pääkaupunkiseudulle. Kiipeilyurheilijat on tällä hetkellä yli 1350 jäsenellään Suomen suurin kiipeilyseura. Seura ja sitä kautta myös jäsenet kuuluvat Suomen Kiipeilyliittoon.

Etuja ja toimintaa seuran jäsenille

Jäsenille on tarjolla erilaisia kiipeilytapahtumia, valmennusta, kursseja, kilpailuja ja matkoja, sekä nuorille jäsenille lisäksi juniorivalmennusta. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa kiipeilyharrastuksesta kiinnostunut ja seuran säännöt hyväksyvä henkilö.

Suurin osa seuran toiminnasta sekä tapahtumista järjestetään Salmisaaren Kiipeilyareenalla, jota voidaankin kutsua seuran kotihalliksi. Seuran jäsenet saavat jäsenetuja mm. Kiipeilyareenalta ostetuista varusteista ja sisäänpääsymaksusta. Seuran jäsenyys sisältää myös kiipeilyn kattavan vakuutuksen, joka on voimassa heti liittymishetkestä.

Lapset ja nuoret kiipeilevät ohjatusti ryhmissä

Kiipeilyurheilijat ry vastaa Salmisaaren ohjatusta lasten ja nuorten harrastustoiminnasta. Syys- ja kevätkaudella Salmisaaren Kiipeilyareenalla kiipeilee viikoittain toista sataa 5–17-vuotiasta junioria. Ohjattuun junnuryhmään osallistuminen on hyvä vaihtoehto etenkin alle 14-vuotiaille lapsille, jotka eivät voi vielä itsenäisesti harrastaa kiipeilyä (ilman aikuisen läsnäoloa Kiipeilyareenalla).

Voit liittyä Kiipeilyurheilijoiden jäseneksi tai katsoa lisätietoa toiminnasta osoitteessa www.kiipeilyurheilijat.fi.