VALMENNUS

VALMENNUS – COACHING by Kiipeilyareena

 • Etsitkö uusia suuntia, ajatuksia tai harjoitusohjelmia kiipeilytasosi kehittämiseen?
 • Haluatko hioa tekniikkasi seinällä entistä paremmaksi?
 • Haluatko oppia harjoittelemaan mahdollisimman pienellä vammariskillä?
 • Tarvitsetko vinkkejä kiipeilyä tukevaan oheisharjoitteluun?
 • Jännittääkö liidaus? Haluatko kehittää liidivarmuuttasi ja oppia yrittämään ihan täysillä?
 • Häämöttääkö kiipeilyreissu tulevaisuudessa, ja haluat olla parhaassa mahdollisessa kunnossa juuri matkasi kynnyksellä?
 • Oletko osallistumassa kiipeilykilpailuihin ja haluat tehdä parhaan mahdollisen valmistautumisen?

Yhdessä valmennustiimimme kanssa löydät oikeat keinot tavoitteidesi saavuttamiseksi!


Henkilökohtaiset tavoitteet edellä

Kiipeilyareenan Valmennus tarjoaa räätälöityä, yksilöllistä kiipeilyvalmennusta. Jokaisen urheilijan taso, toiveet ja tavoitteet toimivat lähtökotina valmennuksen suunnittelussa. Valmennusfilosofiassamme on keskeisenä ajatuksena, että kaikki urheilijat ja tavoitteet ovat meille yhtä tärkeitä, joten valmennusta voi rohkeasti kysyä sekä aloittelija, että jo kokeneempi kiipeilijä oli tavoite mikä vaan. Yhdessä urheilijan kanssa valmentaja suunnittelee, miten tavoitteet voidaan saavuttaa siten, että loukkaantumisriski on mahdollisimman pieni, harjoittelu pysyy mielekkäänä ja motivaatio koholla.


Valmennustiimi

Valmennustiimiimme kuuluu joukko kokeneita ja asiantuntevia valmentajia, jotka ovat erikoistuneet harjoittelun eri osa-alueisiin. Urheilijan niin halutessa kiipeilyvalmennuksen lisäksi on mahdollista saada eri valmentajien kanssa tehtyä fysiikka- ja/tai kehonhuoltovalmennusta. Urheilijan henkilökohtainen kiipeilyvalmentaja vastaa valmennuksen kokonaisuuden suunnittelusta, yhteistyössä kehonhuolto- ja voimavalmentajan kanssa he suunnittelevat kiipeilyvalmennuksen kokonaisuutta tukevat oheisharjoitteet, joita voidaan päivittää aina tarvittaessa.


Valmennuksen tarjonta

Coaching by Kiipeilyareena tarjoaa valmennuspalveluita kaikissa kiipeilyareenan toimipisteissä. Valmennusta on tarjolla niin yksilö- kuin parivaihtoehtoina ja meiltä saa treenipaketteja aina viidestä neljäänkymmeneen tuntiin. Urheilijat sopivat valmentajan kanssa valmennusten ajankohdan, tapaamisia voi olla viikoittain, treenisuunnitelman mukaan sopivina ajankohtina tai joustavasti aina kun valmentaja ja urheilija yhdessä kokevat tarpeelliseksi. Valmentajaan voit olla yhteydessä ja sopia tapaamisia aina kun tarvitset tsemppiä ja neuvoja harjoitteluun.


Rohkeasti mukaan!

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen valmennuksen kanssa. Tapaamisessa keskustellaan tavoitteistasi ja suunnitellaan miten valmennustiimimme voi sinua parhaiten auttaa ja mikä treenipaketti sopisi parhaiten sinun tavoitteidesi saavuttamiseen. Jos keskustelussa löytyy sinulle sopiva ratkaisu, teemme tarjouksen valmennuspaketista. Aloituskeskustelu on maksuton ja siihen menee noin 30min.


Hintaesimerkkejä:

 • 5  x 1 hlö    365 €
 • 10 x 1 hlö   670 €
 • 5 x 2 hlö     465 €
 • 10 x 2 hlö   850 €

Huom! Kiipeilyareenan vuosijäsenet ja KURY:n jäsenet saavat 10% alennuksen valmennuspakettien hinnoista.