Seinäkiipeilyn lead-kurssi

Lead-kurssi on jatkokurssi harrastajille, joilla on jo hallussa alkeiskurssin taidot sekä kokemusta yläköysikiipeilystä. Kurssilla opitaan toimimaan parin kanssa niin varmistajana kuin liidaajanakin. 4,5 tunnin opetuksen lisäksi hintaan sisältyy kuukausikortti lainavarusteineen. Osallistujalla tulee olla yläköysikortti. Kursseja järjestetään sekä Salmisaaressa että Ristikossa.

Liidaaminen tuo paljon uusia ulottuvuuksia kiipeilyharrastukseen, mutta asettaa myös kovia vaatimuksia kiipeilyparin osaamiselle. Kurssilla opit toimimaan parin kanssa niin varmistajana kuin liidaajanakin. Lead-kurssi antaa valmiuksia myös kalliolla kiipeilyyn porahakavarmisteisilla, ns. ”sporttireiteillä”.

Myös lead-kurssiin sisältyy kuukausikortti lainavarusteineen. Edun tarkoituksena on päästä harjoittelemaan opittuja taitoja mahdollisimman pian kurssin jälkeen. Kuukausikortti astuu voimaan heti kurssipäivästä, ja edun hyödyntämiseksi kurssi kannattaa ajoittaa sinulle parhaiten sopivalle kuukauden jaksolle. Jäsenille lisäämme kuukauden lisäaikaa vuosikorttiin.

Osallistumisen ikäraja on 14 vuotta. Englanninkielisestä opetuksesta voit kysyä meiltä sähköpostitse.

Kurssi sisältää:

  • 4,5 tunnin opetuksen ryhmässä
  • kansallisen lead-kortin
  • kuukauden ladattua kiipeilyaikaa (sis. lainaköyden).

Hinta:

  • 129 € / hlö
  • Opiskelijat ja alle 18-vuotiaat 109 €

Aikataulut ja varaus

Katso aikataulut ja varaa paikkasi nyt! Voit myös maksaa kurssin verkkokaupassamme varauksen yhteydessä.

Maksaminen liikuntaseteleillä sekä opiskelija-alennukset

Jos maksat kurssin liikuntaseteleillä paikan päällä tai haluat opiskelija-alennuksen, voit ilmoittautua haluamallesi kurssille sähköpostilla. Muista rekisteröityä ensin!