Tekniikkakurssi

Huukit, dynot, släbit… kaikilla meillä on vahvuutemme ja heikkoutemme. Kahden kerran tekniikkakurssilla käydään rauhassa läpi kiipeilyn perustekniikoita teoriassa ja käytännössä.

Ohjaajina toimii KiipeilyAreena-valmennuksen kokeneet kiipeilyvalmentajat. Ryhmäkoko on pieni (max. 6 hlö), joten osallistujien tavoitteet ja toiveet voidaan hyvin ottaa huomioon kurssin sisällössä. Tekniikkakursseja järjestetään kaikissa Kiipeilyareenan toimipisteissä.

Tekniikkakursseja on kahta eri tasoa (KiipeilyAreenan väriasteikko):

  • Taso 1 (vihreä–oranssi) on tarkoitettu aloittelijoille sekä niille, jotka haluavat parantaa perustekniikkaansa.
  • Taso 2 (sininen–punainen–liila) soveltuu suurimmalle osalle asiakkaistamme. Kurssilla käydään läpi perustekniikat ja kiivetään lähinnä hallin värikoodattuja reittejä.

Osallistujamäärä: 6

Hinta: 99 € (2×2,5 h)


Aikataulut ja varaus

Katso aikataulut ja varaa paikkasi nyt! Voit myös maksaa kurssin verkkokaupassamme varauksen yhteydessä.

Maksaminen liikuntaseteleillä sekä
opiskelija-alennukset

Jos maksat kurssin liikuntaseteleillä paikan päällä tai haluat opiskelija-alennuksen, voit ilmoittautua haluamallesi kurssille sähköpostilla. Muista rekisteröityä ensin!


Osta Kurssilahjakortti

Ilahduta kiipeilykaveriasi KiipeilyAreenan kurssilahjakortilla! Verkkokaupastamme voit ostaa lahjakortin suoraan kiipeilykurssille tai haluamallesi summalle. Lahjakortille ladatulla summalla saaja voi ostaa itselleen myös kiipeilytarvikkeita halliemme shopeista.