VALMENNUS – COACHING by Kiipeilyareena

Yhdessä valmennustiimimme kanssa löydät oikeat keinot tavoitteidesi saavuttamiseksi!

 • Etsitkö uusia suuntia, ajatuksia tai harjoitusohjelmia kiipeilytasosi kehittämiseen?
 • Haluatko hioa tekniikkaasi seinällä entistä paremmaksi?
 • Haluatko oppia harjoittelemaan mahdollisimman pienellä vammariskillä?
 • Tarvitsetko vinkkejä kiipeilyä tukevaan oheisharjoitteluun?
 • Jännittääkö liidaus? Haluatko kehittää liidivarmuuttasi ja oppia yrittämään ihan täysillä?
 • Häämöttääkö kiipeilyreissu tulevaisuudessa, ja haluat olla parhaassa mahdollisessa kunnossa juuri matkasi kynnyksellä?
 • Oletko osallistumassa kiipeilykilpailuihin ja haluat tehdä parhaan mahdollisen valmistautumisen?

Yhdessä valmennustiimimme kanssa löydät oikeat keinot tavoitteidesi saavuttamiseksi!

Henkilökohtaiset tavoitteet edellä

KiipeilyAreenan Valmennus tarjoaa räätälöityä ja yksilöllistä kiipeilyvalmennusta. Jokaisen urheilijan taso, toiveet ja tavoitteet toimivat lähtökohtina valmennuksen suunnittelussa. Valmennusfilosofiamme keskeisin ajatus on se, että kaikki urheilijat ja tavoitteet ovat meille yhtä tärkeitä, joten valmennusta voi rohkeasti kysyä niin aloittelija kuin jo kokeneempikin kiipeilijä, oli tavoite mikä tahansa. Yhdessä urheilijan kanssa valmentaja suunnittelee, miten tavoitteet voidaan saavuttaa siten, että loukkaantumisriski on mahdollisimman pieni, harjoittelu pysyy mielekkäänä ja motivaatio koholla.

Valmennustiimi

Valmennustiimiimme kuuluu joukko kokeneita ja asiantuntevia valmentajia, jotka ovat erikoistuneet harjoittelun eri osa-alueisiin. Niin halutessaan urheilijalla on kiipeilyvalmennuksen lisäksi mahdollisuus saada myös eri valmentajien kanssa tehtyä fysiikka- ja/tai kehonhuoltovalmennusta. Urheilijan henkilökohtainen kiipeilyvalmentaja vastaa valmennuksen kokonaisuuden suunnittelusta ja suunnittelee yhteistyössä voima- ja kehonhuoltovalmentajan kanssa kiipeilyvalmennuksen kokonaisuutta tukevat oheisharjoitteet, joita voidaan aina tarvittaessa myös päivittää.

Valmennuksen tarjonta

Coaching by Kiipeilyareena tarjoaa valmennuspalveluita kaikissa Kiipeilyareenan toimipisteissä. Valmennusta on tarjolla niin yksilö- kuin parivaihtoehtoinakin, ja meiltä saat treenipaketteja aina viidestä neljäänkymmeneen tuntiin. Urheilijat sopivat valmennusten ajankohdan aina valmentajan kanssa, ja tapaamisia voi olla viikoittain, treenisuunnitelman mukaisina ajankohtina tai joustavasti aina silloin, kun valmentaja ja urheilija yhdessä kokevat tarpeelliseksi. Valmentajaan voit olla yhteydessä ja sopia tapaamisia aina, kun tarvitset tsemppiä ja neuvoja harjoitteluun.

Rohkeasti mukaan!

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen valmentajan kanssa! Tapaamisessa keskustellaan tavoitteistasi ja pohditaan, miten valmennustiimimme voi parhaiten auttaa sinua ja millainen treenipaketti tavoitteidesi saavuttamiseen sopii. Jos keskustelussa löytyy sinulle sopiva ratkaisu, teemme tarjouksen valmennuspaketista. Aloituskeskustelu on maksuton ja kestää noin 30 minuuttia.

Hintaesimerkkejä:

 • 5 x 1 hlö: 365 €
 • 10 x 1 hlö: 670 €
 • 5 x 2 hlö: 465 €
 • 10 x 2 hlö: 850 €

Huom! Kiipeilyareenan vuosijäsenet ja KURY:n jäsenet saavat 10 % alennuksen valmennuspakettien hinnoista.


Varaa valmennus nyt

Lähetä meille sähköpostia ja kerro tavoitteistasi.