Laaja yleiskuva Kiipeilyareena Ristikon köysialueesta, jossa on vaaleilla seinillä paljon värikkäitä otteita.

KIIPEILYAREENA RISTIKKO

Pohjois-Euroopan suurin kiipeilyhalli sijaitsee Konalan kauppakeskus Ristikossa! KiipeilyAreena Ristikko on olympiatason kiipeilyhalli, josta löydät kaikki kiipeilymuodot itsevarmistavista laitteista, yläköysi- ja lead-kiipeilyyn sekä boulderointiin. KiipeilyAreena Ristikosta löytyy myös nopeuskiipeilyseinä, jäsenille tarkoitettu kuntosali, kahvila, ravintola ja kiipeilyvarustekauppa.

Sijainti

KiipeilyAreena Ristikko

Kauppakeskus Ristikko, 3. krs

Ajomiehentie 1

00390 Helsinki

Ota yhteyttä

ristikko@kiipeilyareena.com

044 745 5291

Laskutus, jäsenyys, varaukset:

info@kiipeilyareena.com

Aukioloajat

Ma–Pe 10–22

La–Su 10–20

Jäsenten aamuajat

Ma–To klo 8 eteenpäin

Hinnat

Aikuinen 16 €
Aikuinen arkisin (ennen klo 15) 13 €
Lapsi (alle 18 v)* 10 €

Vuokravarusteet

Kiipeilykengät 5 €
Valjaat 3 €
Köysi 5 €

Palvelut

Itsevarmistavat laitteet
Kiipeily automaattisilla “itsevarmistavilla” (Eng. autobelay) laitteilla on hauska ja helppo tapa päästä kiipeilemään korkeilla kiipeilyseinillä ilman aikaisempaa kokemusta. Laitteet mahdollistavat kiipeilyn jopa 12 metrin korkeuteen. Reittejä löytyy kaikentasoisille kiipeilijöille. Painorajat Ristikon itsevarmistavilla laitteilla on 15–130 kg. Opastamme aina ensikertalaiset laitteiden käyttöön. Itsevarmistavilla laitteilla kiipeily on myös loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat harrastaa köysikiipeilyä itsenäisesti.
Yläköysi- ja lead-kiipeily
Köysikiipeilyssä tarvitset varmistustaitoisen parin. Lead–kiipeily tuo paljon uusia ulottuvuuksia kiipeilyharrastukseen, ja suosittelemmekin kaikkia kiinnostuneita käymään köysikiipeilykurssin, josta saat tarvittavat taidot köysikiipeilyyn. Lue lisää kohdasta ”Kurssit ja valmennus”. Köysikiipeilyssä sinulla tulee olla varmistuskortti.
Boulderointi
Boulderointi tarkoittaa kiipeilyä matalilla seinillä. Putoamisen varalta seinien alla on paksuja patjoja. Boulderointi mahdollistaa kiipeilyn myös ilman kiipeilyparia, joten lajin aloittaminen on erittäin helppoa. Tarvitset vain kiipeilykengät, joita voit myös vuokrata paikan päällä. Lajissa kehittyy taitojen ja kehonhallinnan lisäksi ongelmanratkaisukyky. Boulderoinnin voi aloittaa ilman aikaisempaa kokemusta kiipeilystä.
Speed-kiipeily
Speed– eli nopeuskiipeily on kiipeilyä standardisoiduilla viidentoista metrin reitillä , missä tavoitellaan mahdollisimman nopeaa suoritusaikaa. Speed–kiipeilyssä käytetään itsevarmistava laitetta, joissa painoraja on 15–136 kg.
Jäsenten kuntosali
Hallilta löytyy hyvin varusteltu kuntosali, joka on jäsenten käytössä. Salilta löytyy laaja valikoima laitteita halusitpa sitten lämmitellä, treenata tai kehittää kiipeilyäsi.
Kahvila ja ravintola
Valmistamme kahvilassamme mm. smoothieita ja chia–vanukkaita omassa keittiössämme. Ravintolan keittiö on auki perjantaisin ja lauantaisin, jolloin tarjoilla on vaihtuva pizzamenu. Kiipeilyn jälkeen voit nauttia eväitä tai ostaa baaritiskiltä pientä purtavaa, joita voit nauttia kahvilassa tai terassilla. Meillä on myös A-oikeudet. Ravintola on kesälomalla 11.5. eteenpäin, mutta kahvilamme palvelee normaalisti läpi kesän!
Shop
Hallin aulassa on kiipeilyvarustekauppa, josta löydät kaiken kiipeilyn harrastamiseen kuten kiipeilykenkiä ja -valjaita sekä pientavikkeita. Jäsenet saavat jopa –20 % alennuksen myymälän tuotteista (pl. kirjat ja DVD:t). Osaava henkilökuntamme auttaa sinua tarvittaessa tuotteiden valinnassa.
Monipuoliset tilat ryhmille
Ristikko on oiva paikka järjestää vaikka työyhteisön sporttinen virkistyspäivä. Hallin tiloista löytyy hyvin eri kokoisille ryhmille suunnattuja kiipeilyseiniä sekä esitystekniikalla varustettu kokoustila. Ristikossa voitte järjestää juuri teidän työ- tai kaveriporukalle sopivan kiipeilykokemuksen.
Pysäköinti
Kauppakeskus Ristikossa on 2 tunnin ilmainen pysäköinti parkkikiekolla. Lisäämme KiipeilyAreenan kassalla tarvittaessa lisää parkkiaikaa kahden tunnin perään.

RAVINTOLA JA KAHVILA

Valmistamme kahvilassamme mm. smoothieita ja chia–vanukkaita omassa keittiössämme. Ravintolan keittiö on auki perjantaisin klo 17–21 ja lauantaisin klo 13–19 (tilaukset 15 min ennen sulkemista), jolloin tarjoilla on vaihtuva pizzamenu. Kiipeilyn jälkeen voit nauttia eväitä tai ostaa baaritiskiltä pientä purtavaa, joita voit nauttia kahvilassa tai terassilla. Meillä on myös A-oikeudet. Ravintola on kesälomalla 11.5. eteenpäin, mutta kahvilamme palvelee normaalisti läpi kesän!

Liity jäseneksi!

Jäsenenämme kiipeät edullisesti kaikilla neljällä hallillamme läpi vuoden! Lisäksi saat käyttöösi tuntuvia etuja.

Ensimmäistä kertaa?

Tuletko ensimmäistä kertaa kiipeilemään tai oletko satunnaisesti kokeillut lajia? Voit aina tulla paikalle ilman ajanvarausta. Saat alkuopastuksen sekä tarvittavat vuokravarusteet henkilökunnaltamme. Pyydämme sinua rekisteröitymään ennen kiipeilyn aloittamista.

Kuvia Ristikon hallilta

Kiipeilyareena-grafiikka

KURSSIT JA OHJATUT RYHMÄT

KIIPEILYKURSSIT

Kun kaipaat vinkkejä kiipeilytekniikan kehittämiseen tai haluat oppia varmistustaidot, voit kehittää harrastustasi kiipeilykursseillamme.

OHJATUT RYHMÄT

Haluatko järjestää lasten syntymäpäivät, tulla oppilaidesi kanssa kokeilemaan kiipeilyä tai järjestää virkistyspäivän yrityksesi työntekijöille?

RISTIKOssa tapahtuu


Ristikon hallipäällikkö Roosa Huhtikorpi

Aloitin kiipeilyn 6–vuotiaana ja sillä tiellä olen yhä. Jossain vaiheessa kiipeilystä tuli myös työ ja se huipentui KiipeilyAreena Ristikkoon, jonka hallipäälikkönä toimin. Olen todella ylpeä hallistani sekä mahtavasta henkilökunnastani. Haluan, että kaikki kokevat olevansa tervetulleita ja KiipeilyAreena Ristikko onkin kiipeilyhalli kaikille, iästä ja taitotasosta riippumatta.”