Nainen kiipeilee jyrkällä boulderseinällä, jossa on paljon värikkäitä otteita.

KIIPEILYAREENA KALASATAMA

KiipeilyAreena Kalasatama on boulderointiin erikoistunut kiipeilyhalli, joka sijaitsee Kauppakeskus Redissä. Boulderointitilassa on 5 kerrosta (boulderointia 4:ssä kerroksessa ) ja 7 eri sektoria, jotka tarjoavat ainutlaatuisen kiipeily- ja harjoittelukokemuksen kaikille taitotasoille. Halli sijaitsee loistavien julkisten liikenneyhteyksien varrella.

Sijainti

KiipeilyAreena Kalasatama

Kauppakeskus Redi, Hermannin Rantatie 5

Käynti ulkokautta Kalasatamankadun ja Leonkadun kulmasta

00580 Helsinki

Ota yhteyttä

kalasatama@kiipeilyareena.com

040 143 9581

Laskutus, jäsenyys, varaukset:

info@kiipeilyareena.com

Aukioloajat

Kesän aukioloajat 3.6. – 18.8.

Ristikko:

Ma–Pe 10–22

La–Su 10–20

Salmisaari ja Kalasatama:

Ma–Pe 13–21

La–Su 12–20

Jäsenten aamuajat

Ma–To klo 8 eteenpäin

Hinnat

Aikuinen 16 €
Aikuinen arkisin (ennen klo 15) 13 €
Lapsi (alle 18 v)* 10 €

Vuokravarusteet

Kiipeilykengät 5 €

Palvelut

Boulderointi
Boulderointi tarkoittaa kiipeilyä matalilla seinillä. Putoamisen varalta seinien alla on paksuja patjoja. Boulderointi mahdollistaa kiipeilyn myös ilman kiipeilyparia, joten lajin aloittaminen on erittäin helppoa. Tarvitset vain kiipeilykengät, joita voit myös vuokrata paikan päällä. Lajissa kehittyy taitojen ja kehonhallinnan lisäksi ongelmanratkaisukyky. Boulderoinnin voi aloittaa ilman aikaisempaa kokemusta kiipeilystä.
Kuntosali
Hallin ylimmässä kerroksessa on monipuolinen kuntosali. Halusitpa sitten lämmitellä, treenata tai täydentää kiipeilyä, kuntosalilla on valikoima laitteita tarpeisiisi.
Treenikulma
Boulderointiseinien lisäksi voit täydentää harjoitteluasi treenikulmassa, josta löydät Campus-laudan, sormilautoja ja treeniseinän.
Kahvila
Kahvilastamme on saatavilla kylmiä ja kuumia juomia. Kahvila on on avoinna joka päivä.Lisäksi tarjoamme smoothieita, kombuchaa, tuoreita hedelmiä ja erilaisia pieniä välipaloja.
Shop
Hallin aulassa on kiipeilyvarustekauppa, josta hankit tarvikkeita kiipeilyn harrastamiseen kuten kiipeilykenkiä, vaatteita ja pientarvikkeita. Jäsenet saavat jopa –20 % alennuksen myymälän tuotteista (pl. kirjat ja DVD:t). Osaava henkilökuntamme auttaa sinua tarvittaessa tuotteiden valinnassa.

Ensimmäistä kertaa?

Tuletko ensimmäistä kertaa kiipeilemään tai oletko satunnaisesti kokeillut lajia? Voit aina tulla paikalle ilman ajanvarausta. Saat alkuopastuksen sekä tarvittavat vuokravarusteet henkilökunnaltamme. Pyydämme sinua rekisteröitymään ennen kiipeilyn aloittamista.

Liity jäseneksi!

Jäsenenämme kiipeät edullisesti kaikilla neljällä hallillamme läpi vuoden! Lisäksi saat käyttöösi tuntuvia etuja.

Kuvia Kalasataman hallilta

Kiipeilyareena-grafiikka

KURSSIT JA OHJATUT RYHMÄT

KIIPEILYKURSSIT

Kun kaipaat vinkkejä kiipeilytekniikan kehittämiseen tai haluat oppia varmistustaidot, voit kehittää harrastustasi kiipeilykursseillamme.

OHJATUT RYHMÄT

Haluatko järjestää lasten syntymäpäivät, tulla oppilaidesi kanssa kokeilemaan kiipeilyä tai järjestää virkistyspäivän yrityksesi työntekijöille?

Kalasatamassa TAPAHTUU


Petra Ihalainen, Kalasataman hallipäällikkö

”Kiipeily on lajina paljon muutakin kuin vain liikuntamuoto – se haastaa monipuolisesti kehoa ja mieltä kiipeilytasosta riippumatta. Toisaalta kiipeily voi olla myös yksinkertaisesti tapa pitää hauskaa ystävien kanssa ilman sen suurempia tavoitteita. Tämä ajatus viehätti minua kiipeilyssä eniten, kun tutustuin lajiin aikanaan ja toivon, että asiakkaamme saavat myös tällaisen kokemuksen käydessään KiipeilyAreenalla. KiipeilyAreena Kalasatamaan on helppo tulla ja meiltä löytyy kiivettävää kaikille – olit sitten ensikertalainen tai konkarikiipeilijä. Taitava reitintekijätiimimme loihtii hallille viikottain uutta kiivettävää apulaishallipäällikkö- ja pääreitintekijä Ollin johdolla. Tervetuloa!”