Seinäkiipeilyn yläköysikurssi

Kurssilla opit mm. käyttämään peruskiipeilyvarusteita, varmistamaan toista kiipeilijää sekä solmimaan itsesi köyteen turvallisesti. Kolmen tunnin opetuksen lisäksi hintaan sisältyy kuukausikortti lainavarusteineen. Kursseja järjestetään sekä Salmisaaressa että Ristikossa.

Neljä henkilöä opettelee yläköyden sitomista valjaisiin.

Korkeiden seinien kiipeilyssä pääset parhaiten alkuun osallistumalla yhden illan kestävälle yläköysikurssille, jolla opit keskeisimmät kiipeilyn turvallisuuteen liittyvät taidot. Turvallisen ensiaskeleen ottaminen on tärkeää, sillä näitä taitoja tulet käyttämään mahdollisesti vuosia. Kurssilla opit mm. käyttämään kiipeilyvarusteita oikein, varmistamaan toista kiipeilijää sekä solmimaan itsesi köyteen turvallisesti.

Yläköysikurssiin sisältyy kuukauden pituinen kiipeilyetu lainavarusteineen. Tällä edulla haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden päästä harjoittelemaan oppimiasi taitoja mahdollisimman pian kurssin jälkeen. Jos et ole jäsenemme, kiipeilykuukausi astuu voimaan heti kurssipäivästä, ja edun hyödyntämiseksi kurssi kannattaa ajoittaa parhaiten sinulle sopivalle kuukauden jaksolle. Jäsenien tilille ladattu kiipeilykuukausi astuu voimaan jäsenyyden päätyttyä, ja se sisältää myös pääsyn jäsentiloihin.

Kurssille voit osallistua myös yksin, mutta köysikiipeilyn ollessa parityötä, on kurssin käytyäsi vastaavat köysitaidot omaava kiipeilykaveri tarpeen. Myös monet lasten vanhemmat käyvät kurssin oppiakseen taidot lasten varmistamiseen kiipeilyseinällä.

Osallistumisen ikäraja on 14 vuotta. Englanninkielisestä opetuksesta voit kysyä meiltä sähköpostitse.

Kurssi sisältää:

  • kolmen tunnin opetuksen ryhmässä
  • kansallisen varmistuskortin (yläköysi)
  • kuukauden ladattua kiipeilyaikaa (sis. lainavarusteet).

Hinnat:

  • 119 € / hlö
  • opiskelijat ja alle 18-vuotiaat 99 € / hlö

Kurssiin sisältyvät muut edut:

  • kaikista shopin kiipeilyvarusteista 20 % alennus ensimmäisen oston yhteydessä*
  • jäsenyys erikoishintaan 680 €**

*Tarjous on voimassa kuukauden kurssipäivästä.

**Tarjous on voimassa kuukauden kurssipäivästä ja jäsenyyden voi hankkia kaikista toimipisteistämme. Jäsenyyden aloituspäivän voi asettaa halutulle päivälle ja maksu onnistuu joko kerralla tai neljässä osassa (laskutus kolmen kuukauden välein).


Aikataulut ja varaus

Katso aikataulut ja varaa paikkasi nyt! Voit myös maksaa kurssin verkkokaupassamme varauksen yhteydessä.

Maksaminen liikuntaeduilla sekä
opiskelija-alennukset

Jos maksat kurssin liikuntaseteleillä paikan päällä tai haluat opiskelija-alennuksen, voit ilmoittautua haluamallesi kurssille sähköpostilla. Muista rekisteröityä ensin!