Ensimmäistä kertaa KIIPEILYAreenalla

Rekisteröidy ennen saapumistasi!

Turvallisuussyistä rekisteröimme kaikki asiakkaamme. Rekisteröinnin yhteydessä katsottavalla videolla näytämme kiipeilyn keskeiset turvallisuuohjeet, minkä lisäksi opastamme kaikki ensikertalaiset paikan päällä. Suosittelemme tekemään rekisteröinnin ennakkoon kuvan alta löytyvästä linkistä odottelun välttämiseksi. Kaikki 14-vuotiaat ja vanhemmat rekisteröityvät.

HUOM! Rekisteröityminen menee läpi vain silloin, kun videot katsotaan loppuun asti. Älä poistu sivulta videoiden aikana, sillä tämä katkaisee videoiden katsomisen ja joudut aloittamaan alusta. Muista myös painaa ”SEURAAVA”-nappia videoiden päättymisen jälkeen. Läpimenneen rekisteröitymisen jälkeen saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi. Järjestelmä muodostaa sinulle tämän jälkeen kiipeilytilin, jonka avulla löydämme sinut kassajärjestelmästä saapuessasi paikalle.

Kaikille uusille rekisteröityneille tarjoamme mahdollisuuden ostaa kolmen kerran kiipeilykortin edulliseen 49 € hintaan (sis. vuokravarusteet). Etu on voimassa kaksi viikkoa rekisteröitymisestä ja ostettu kolmen kerran kortti on voimassa 12 kk ostopäivästä.

Ikärajat lapsille

Kaikilla alle 14–vuotiailla lapsilla tulee olla mukanaan täysi-ikäinen huoltaja KiipeilyAreenan tiloissa koko kiipeilyn ajan. Salmisaaren boulderointialueella ikäraja on 12 vuotta.

Tarhaikäiset lapset (4–6 v):

  • Kiipeily itsevarmistavilla laitteilla, jos vähimmäispainoraja 15 kg täyttyy
  • Kiipeily yläköydessä varmistustaitoisen kanssa
  • Boulderointi lapsille soveltuvilla alueilla valvojan seurassa. Salmisaaren boulderointialueella ikäraja on 12 vuotta.

Kouluikäiset lapset (7–13 v):

  • Mukana tulee aina olla täysi-ikäinen huoltaja, joka on tehnyt rekisteröinnin
  • Kiipeily Salmisaaressa sekä Ristikossa itsevarmistavilla laitteilla aikuisen valvonnassa. 12-vuotias saa käyttää itsenäisesti itsevarmistavia laitteita. Tätä nuorempien lasten kiinnittämisen ja irrottamisen tekee aina täysi-ikäinen huoltaja
  • Kiipeily yläköydessä varmistustaitoisen kanssa
  • Boulderointi lapsille soveltuvilla alueilla valvojan seurassa. Salmisaaren boulderointialueella ikäraja on 12 vuotta.

Lapset ja nuoret (14–17v):

  • Kiipeily ilman huoltajan läsnäoloa
  • Mahdollisuus suorittaa varmistuskortti
  • Tulee olla huoltajan suostumus itsenäiseen kiipeilyyn. Suostumuksen voi lähettää kohdehallin sähköpostiin. Saatamme myös tarvittaessa soittaa huoltajalle hallilta.

Oletko ensimmäistä kertaa kiipeilyseinällä tai satunnaisesti kokeillut lajia?

Voit tulla hallille aina ilman ajanvarausta. Saat alkuopastuksen sekä tarvittavat vuokravarusteet henkilökunnaltamme.

Ristikkoon, Salmisaareen, Kalasatamaan vai Tammistoon?

Ristikosta ja Salmisaaresta löydät sekä korkeita kiipeilyseiniä että boulderointia. Kalasatama ja Tammisto ovat yksinomaan boulderointiin erikoistuneita kiipeilyhalleja ja tarjoavat mitä parhaimmat puitteet boulderkiipeilyyn.

Boulderoimaan vai korkeille seinille?

Boulderointi tarkoittaa matalampien kiipeilyseinien kiipeilyä patjojen päällä ilman valjaita. Ristikossa ja Salmisaaressa kiivetään myös valjaiden varassa 10–29 metriä korkeilla kiipeilyseinillä. Aloittelijat ilman aikaisempaa kokemusta voivat kiivetä myös itsevarmistavilla laitteilla, joiden käyttöön annamme aina opastuksen. Ristikossa käytössäsi on 22 itsevarmistavalla laitteella varustettua kiipeilylinjaa ja Salmisaaressa 11.

Tervetuloa KiipeilyAreenalle!


Usein kysytyt kysymykset

Askarruttaako jokin ennen ensimmäistä kertaa?
Tsekkaa kysytyimmät kysymykset!

Säännöt ja turvallisuus KiipeilyAreenalla

Otamme asiakkaidemme turvallisuuden erittäin vakavasti.
Luethan järjestyssäännöt ennen tuloasi.