TEKNIIKKAKURSSI:

Huukit, dynot, släbit… kaikilla meillä on vahvuutemme ja heikkoutemme. Kahden kerran tekniikkakurssilla käydään rauhassa läpi kiipeilyn perustekniikoita teoriassa ja käytännössä. Ohjaajina toimii Kiipeilyareena -valmennuksen kokeneet kiipeilyvalmentajat. Ryhmäkoko on pieni (max.6), joten osallistujien tavoitteet ja toiveet voidaan hyvin ottaa huomioon kurssin sisällössä. Tekniikkakursseja järjestetään kaikissa Kiipeilyareenan toimipisteissä.

Tekniikkakursseja on kolmea eri tasoa:

  • Taso1 (keltainen-vihreä-oranssi) on tarkoitettu aloittelijoille ja niille, jotka haluavat parantaa perustekniikkaansa.
  • Taso2 (sininen-punainen-liila) soveltuu suurimmalle osalle asiakkaistamme. Kurssilla käydään läpi perustekniikat ja kiivetään lähinnä hallin värikoodattuja reittejä.
  • Taso3 (pinkki-musta-valkoinen) on jo pidemmälle ehtineille harrastajille ja harjoittelu tapahtuu pääosin treeniseinällä. Tason 3 kursseja järjestetään harvemmin. Voit tiedustella kursseja: enni.bertling@kiipeilyareena.com

Osallistujamäärä: 6

Hinta: 99€ (2×2,5h)

Jos maksat kurssin mm. liikuntaseteleillä paikan päällä, rekisteröidy etukäteen oikeanpuoleisesta painikkeesta. Tämän jälkeen voit ilmoittautua haluamallesi kurssille sähköpostilla.