Kiipeilyareena - Salmisaaressa, Kalasatamassa
ja Tammistossa!

Kiipeilyareenan kurssitarjonta ja valmennus

Kiipeilyseinälle voit lähteä milloin vain, ilman aikaisempaa kokemusta lajista. Kun kaipaat vinkkejä kiipeilytekniikan kehittämiseen tai haluat oppia käyttämään kiipeilyvälineitä korkeilla kiipeilyseinillä, voit edistää harrastustasi yhden illan kursseilla. Valitse alla olevista kursseista sinulle sopivin ja ilmoittaudu kurssille vaikka jo tänään. Tarjoamme kiipeilytason kehittämiseen myös yksilöllistä, kokonaisvaltaista valmennusta. Juniorien harrastusryhmistä Kiipeilyareenan tiloissa vastaa Kiipeilyurheilijat ry ja voit tiedustella ryhmistä suoraan seuran junnuvastaavalta.

Boulderoinnin alkeiskurssi (Tammisto)

Opi parhaat vinkit parempaan kiipeilytekniikkaan 2 tunnin kurssilla.
Kurssi sopii kaikille kiipeilyä/boulderointia aloitteleville. Kurssiin sisältyy myös tarjous 10 kerran boulderkortista.
Lue lisää ja ilmoittaudu

Seinäkiipeilyn alkeiskurssi (Salmisaari)

Kurssilla opit mm. käyttämään peruskiipeilyvarusteita, varmistamaan toista kiipeilijää sekä solmimaan itsesi köyteen turvallisesti. 3 tunnin opetuksen lisäksi hintaan sisältyy kuukausikortti lainavarusteineen.
Lue lisää ja ilmoittaudu

Seinäkiipeilyn lead-kurssi (Salmisaari)

Jatkokurssi harrastajille, joilla on jo alkeiskurssin taidot hallussa sekä kokemusta yläköysikiipeilystä. Kurssilla opitaan toimimaan parin kanssa niin varmistajana kuin liidaajanakin. 4,5 tunnin opetuksen lisäksi hintaan sisältyy kuukausikortti lainavarusteineen.
Lue lisää ja ilmoittaudu

Kalliokiipeilykurssit 2021 (Falkberget)

Kalliokiipeilykurssilla opit tarvittavat taidot ulkokallioilla kiipeilyyn. Tarjolla on kurssi sekä yläköysi- että lead-taitoisille kiipeilijöille.
Lue lisää ja ilmoittaudu

Valmennuksen kurssit:

Tekniikkakurssi

Tekniikkakurssilla harjoitellaan kiipeilyn perustekniikoita teoriassa ja käytännössä. Osallistujien tavoitteet ja toiveet otetaan huomioon kurssin sisällössä. Tekniikkakursseja on kolmen tasoisia. Kurssin kesto on 2x 2,5h

Lue lisää ja ilmoittaudu

Kiipeilijän kuntosali -kurssi

Kiipeilijän kuntosali- kurssilla käydään läpi kiipeilijöille soveltuvaa saliharjoittelua, kehitetään voimaa ja parannetaan lihastasapainoa. Harjoitteissa otetaan huomioon osallistujien lähtötaso. Kurssin kesto 5x1h

Lue lisää ja ilmoittaudu

Yksilövalmennus

Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat kokonaisvaltaista, sinulle räätälöityä ohjausta asettamiesi tavoitteiden saavuttamiseksi. Valmennustiimistämme löytyvät ammattitaitoiset valmentajat niin kiipeilytaitojen kehittämiseen kuin monipuoliseen oheisharjoitteluun.

Lue lisää ja ota yhteyttä