Kiipeilyareena – Salmisaaressa, Kalasatamassa,
Tammistossa sekä Ristikossa!

Seinäkiipeilyn yläköysikurssit Salmisaaressa ja Ristikossa

Korkeiden seinien kiipeilyssä pääset parhaiten alkuun osallistumalla yhden illan kestävälle yläköysikurssille, jolla opit keskeisimmät kiipeilyn turvallisuuteen liittyvät tekijät. Taidot ovat mahdollisesti sinulla tallessa vuosia, ja turvallisen ensiaskeleen ottaminen on tärkeintä. Kurssilla opit mm. käyttämään kiipeilyvarusteita oikein, varmistamaan toista kiipeilijää sekä solmimaan itsesi köyteen turvallisesti.

Yläköysikurssiin sisältyy myös kuukausikortti lainavarusteineen. Edun tarkoituksena on päästä harjoittelemaan opittuja taitoja mahdollisimman pian kurssin jälkeen. Kuukausikortti starttaa heti kurssipäivästä, ja edun hyödyntämiseksi kurssi kannattaa ajoittaa parhaiten sinulle sopivalle kuukauden jaksolle.

Kurssille voit osallistua myös yksin, mutta ”köysikiipeilyn” ollessa parityötä, on kurssin käytyäsi vastaavat köysitaidot omaava kiipeilykaveri tarpeen. Monet lasten vanhemmat käyvät myös kurssin, oppiakseen taidot lasten varmistamiseen kiipeilyseinällä.

Osallistumisen ikäraja on 14 vuotta. Englannin kielisestä opetuksesta voit kysyä meiltä sähköpostitse.

Kurssi sisältää:

  • 3 tunnin opetuksen ryhmässä
  • kansallisen varmistuskortin (yläköysi)
  • kuukauden ladattua kiipeilyaikaa (sis. lainavarusteet)

Hinnat:

  • 119 € / hlö
  • opiskelijat ja alle 18-vuotiaat  99 € / hlö

Maksatko kurssin esimerkiksi liikuntaseteleillä tai opiskelijahinnalla paikan päällä? Voit ilmoittautua haluamallesi kurssille sähköpostilla. Jos et ole vielä rekisteröitynyt Kiipeilyareenan asiakkaaksi, teethän tämän etukäteen oikeanpuoleisesta painikkeesta ennen sähköpostin lähettämistä.