Kiipeilyareena - Salmisaaressa, Kalasatamassa
ja Tammistossa!

Leadkurssi

Liidaaminen tuo paljon uusia ulottuvuuksia kiipeilyharrastukseen, mutta asettaa myös kovia vaatimuksia kiipeilyparin osaamiselle. Leadkurssi on jatkokurssi harrastajille, joilla on jo alkeiskurssin taidot hallussa sekä  kokemusta yläköysikiipeilystä. Kurssilla opit toimimaan parin kanssa, niin varmistajana kuin liidaajanakin. Leadkurssi antaa valmiuksia myös kalliolla kiipeilyyn porahakavarmisteisilla, ns. ”sporttireiteillä”.

Leadkurssiin sisältyy myös kuukausikortti lainavarusteineen. Edun tarkoituksena on päästä harjoittelemaan opittuja taitoja mahdollisimman pian kurssi-illan jälkeen. Kuukausikortti starttaa heti kurssipäivästä, ja edun hyödyntämiseksi kurssi kannattaa ajoittaa parhaiten sinulle sopivalle kuukauden jaksolle. Vuosijäsenille lisäämme kuukauden lisäaikaa vuosikorttiin.

Osallistumisen ikäraja on 14 vuotta. Englannin kielisestä opetuksesta voit kysyä meiltä sähköpostitse.

Kurssi sisältää:

  • 4,5 tunnin opetuksen ryhmässä
  • kansallisen lead-kortin
  • kuukauden ladattua kiipeilyaikaa (sis. lainaköyden)

Hinta:

  • 129 € / hlö
  • Opiskelijat ja alle 18-vuotiaat 109 €

Maksatko kurssin esimerkiksi liikuntaseteleillä paikan päällä? Voit ilmoittautua haluamallesi kurssille sähköpostilla. Jos et ole vielä rekisteröitynyt Kiipeilyareenan asiakkaaksi, teethän tämän etukäteen oikeanpuoleisesta painikkeesta ennen sähköpostin lähettämistä.