KiipeilyAreena uudistuu!
Uusi kiipeilyhalli Kalasatamaan

KiipeilyAreenan verkkokauppa

Kaupastamme voit ladata tuotteita asiakaskortillesi, ostaa tulostettavan lahjakortin tai ilmoittaa itsesi haluamallesi kurssille.

Luettuasi seuraavat ohjeet voit valita haluamasi palvelun ja siirtyä kauppaan:

  • Jos olet rekisteröitynyt jo asiakkaaksi Kiipeilyareenalla, käytäthän webshopin kirjautumisessa samaa, aikaisemmin ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta. Näin lataamasi tuotteet menevät samalle tilille, johon asiakaskorttisi on liitetty.
  • Jos ostat tuotteen jollekin toiselle henkilölle, voit ostaa vain lahjakortin. Lahjakortin voit tulostaa tai tallentaa pdf-muodossa.

Maksaminen

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Maksetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla, Kiipeilyareena/Kiipeilyvisio Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa-, Visa Electron – tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Verkkopankit
Voitte maksaa ostoksenne seuraavien pankkien verkkopalvelun kautta: Osuuspankki, SampoPankki, Handelsbanken, Tapiola, Aktia, Ålandsbanken, S- Pankki, Säästöpankki, Nooa Säästöpankki, Nordea

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830