Kesä-, SYYS- ja hiihtolomaLEIRIT KIIPEILYAREENALLA!

Järjestämme suosittuja lasten- ja nuortenleirejä kesällä, syksyllä ja hiihtolomaviikolla. Leireillä lapsesi pääsee liikkumaan, leikkimään, oppimaan uutta, hankkimaan ystäviä ja nauttimaan kiipeilyn riemusta.

LASTEN JA NUORTEN KESÄLEIRIT OVAT NYT MYYNNISSÄ!

Järjestämme ensi kesänä Ristikossa, Salmisaaressa ja Kalasatamassa lapsille ja nuorille suunnattuja kesäleirejä. Leirityypit ovat listattuina alla ja sivun alalaidassa olevasta linkistä voit varata lapsellesi paikan leiriltä.

Päiväleirit Ristikossa ja Salmisaaressa (7–13-vuotiaat) 

Kiipeilyleiri vailla vertaa! Leirillä opitaan uusia kiipeilytaitoja ja kerrataan jo opittua. Leirin ohjelmassa on kiipeilyä, liikuntaa, pelejä ja leikkejä, ruokailu sekä rauhallisia lepohetkiä. Leiri on suunnattu 7–13-vuotiaille lapsille ja nuorille. Leirille voivat osallistua kaikki kiipeilystä kiinnostuneet lapset ja nuoret aloittelijoista harrastajiin. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Ajankohdat ja sijainnit:

 • Päiväleiri 1: ma 3.– pe 7.6. (5 päivää) klo 9–15.30 sekä Ristikossa että Salmisaaressa
 • Päiväleiri 2: ma 10.– pe 14.6. (5 päivää) klo 9–15.30 sekä Ristikossa että Salmisaaressa
 • Päiväleiri 3: ma 17.– to 20.6. (4 päivää) klo 9–15.30 sekä Ristikossa että Salmisaaressa

Leiri sisältää: 

 • turvallisen boulderoinnin harjoittelua
 • kiipeilyä itsevarmistavilla laitteilla
 • kiipeilytekniikan ja -taitojen harjoittelua
 • liikkuvuutta, lihaskuntoa ja motorisia taitoja edistäviä harjoitteita
 • erilaisia liikuntapelejä ja leikkejä KiipeilyAreenan tiloissa
 • tutustumista erilaisiin kiipeilyn lajeihin, kiipeilijöihin ja kiipeilypaikkoihin kuvien sekä videoiden välityksellä
 • ruokailun, sisäänpääsyn KiipeilyAreenalle sekä tarvittavat kiipeilyvarusteet.

Päiväleiri nuorille Kalasatamassa (12–18-vuotiaat) 

Tällä leirillä kerrytetään tietoa ja taitoja omatoimisen kiipeilyharjoittelun kehittämiseen. Leiri on suunnattu 12–18-vuotiaille nuorille, jotka ovat haluavat kehittää kiipeilytaitojaan ja oppia uutta lajiharjoittelusta. Leirille ovat tervetulleita niin kiipeilyä aktiivisesti harrastavat kuin vastikään lajista ja treenaamisesta innostuneetkin kiipeilijät. Leirillä on ohjelmaa joka päivä maanantaista perjantaihin. Päivään kuuluu monipuolista alkulämmittelyä, kiipeily- ja tekniikkaharjoitteita, lihaskunto- ja motoriikkaharjoittelua, yhdessäoloa, kehonhuoltoa sekä ruokailu.

Ajankohta ja sijainti:

 • Päiväleiri: ma 10.– pe 14.6. (5 päivää) klo 9–15.30 Kalasatamassa

Leirillä käsitellään mm. seuraavia kysymyksiä: 

 • Miten alkulämmittelen kiipeilyä varten? Monipuolisen alkulämmitelyn merkitys ja sisältö.
 • Mitä erilaiset voimanlajit kuten maksimivoima, nopeusvoima, voimakestävyys ja perusvoima tarkoittavat? Miten voin kehittää niitä?
 • Miten huollan kehoani?

Muita teemoja, joita leiri sisältää:

 • lihaskuntoharjoittelu osana kiipeilyharjoittelua
 • kiipeilytekniikat sekä erilaiset tekniikkaharjoitteet
 • vinkkejä ja näkökulmia kehonhuoltoon

Leiri sisältää myös ruokailun, sisäänpääsyn KiipeilyAreenalle sekä tarvittavat kiipeilyvarusteet.

Muita lisätietoja

Ruokailu

Leirin hintaan sisältyy lounas, joka nautitaan joka päivä noin klo 11.00. Leirillä on yksi välipalahetki päivällä ja sitä varten mukana tulee olla omat eväät. Kaikissa halleissamme ei valitettavasti ole kylmäsäilytystiloja, joten välipalan tulisi säilyä lämpimässä. Toivomme myös selkeyttä mahdollisiin allergioihin, jotta ohjaajamme tietävät, onko kyseessä erityistä huomiota vaativa ruoka-aineallergia vai erityisruokavalio.

Vakuutus

KiipeilyAreenan vakuutus kattaa leirillä sattuneet vahingot, jotka liittyvät ohjaajien tai esimerkiksi seinärakenteidemme aiheuttamaan tapaturmaan. Vakuutus ei korvaa leirillä rikkoutuneita tavaroita, kuten vaatteita, kiipeilyvarusteita tai silmälaseja.

Huomaathan, että leirin hintaan ei erikseen sisälly kiipeilyvakuutusta. Tapaturmien varalle lapsellanne tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. Tarkistattehan omista vakuutusehdoistanne, että lapsenne vakuutus kattaa myös kiipeilyyn liittyvät tapaturmat.

Kiipeilyurheilijat Ry:n tai jonkin toisen Suomen kiipeilyliiton (SKIL) alaisen Suomessa rekisteröidyn kiipeilyseuran täysjäsenillä on voimassa Sporttiturva-vakuutus. Kiipeilyseuran jäsenyys itsessään ei ole vaatimus leirille osallistumiseen.

Varustus

Mukaan leirille tulee ottaa joustavat vaatteet, juomapullo sekä omat kiipeilykengät ja -valjaat, jos sellaiset löytyvät. Mikäli sinulla ei ole omia varusteita, saat meiltä lainavarusteet leirille.

Säilytys

Halleiltamme löytyy säilytyslokeroita, joihin voit laittaa arvotavarasi leirin ajaksi säilykseen.

Puhelimen käyttö

Puhelimen käyttö on leirin aikana sallittua vain ruokailujen ja ruokalevon yhteydessä, mikäli ohjaaja antaa siihen erikseen luvan. Muuten puhelimet pidetään päivän aikana säilytyslokeroissa. Leirillä keskitytään leiriohjelmaan ja yhdessäoloon.

Ilmoittautuminen

Lisätiedot ilmoittautumiseen ilmoitetaan näillä sivuilla sen jälkeen, kun leiriaikataulu on julkaistu. Lisätietoja saa tarvittaessa osoitteesta leirit(at)kiipeilyareena.com.

Peruutusehdot

Leirin voi peruuttaa ilman peruutuskuluja viimeistään 7 päivää ennen leirin alkua.

Lisätietoja

Saat lisätietoja leiristä sähköpostitse leirit(at)kiipeilyareena.com.


Varaa ja maksa paikkasi leirille!