KiipeilyAreena Tammisto suljetaan 15.7.

Halli on asiakkaillemme avoinna normaalisti sulkemispäivään asti.

 

Lue helmikuussa julkaistu tiedote 

Kiipeilijät kiipeilevät negatiivisella kiipeilyseinällä, jossa on paljon värikkäitä otteita.

KIIPEILYAREENA Tammisto

Olemme monipuolinen boulderointihalli eritasoisille kiipeilijöille aloittelijoista harrastajiin. Halli on yhdessä tasossa ja sen vieressä on ilmaisia parkkipaikkoja – paikalle pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä. Meillä treenaat tehokkaasti hyödyntämällä mm. kuntosalia, laajaa treeniseinää ja Kilter Boardia.

Sijainti

KiipeilyAreena Tammisto

Plantagen-kiinteistö (pohjoispuoli)

Tammiston Kauppatie 10

01510 Vantaa

Ota yhteyttä

tammisto@kiipeilyareena.com

050 344 4478

Laskutus, jäsenyys, varaukset:

info@kiipeilyareena.com

Aukiolot

Kesän aukioloajat 3.6. – 18.8.

Ristikko:

Ma–Pe 10–22

La–Su 10–20

Salmisaari, Kalasatama ja Tammisto:

Ma–Pe 13–21

La–Su 12–20

Kts. kesän aamuajat etusivulta.

Kaikki hallit ovat kiinni juhannuksena.

Jäsenten aamuajat

To–Pe klo 8 eteenpäin

Hinnat

Aikuinen 16 €
Aikuinen arkisin (ennen klo 15) 13 €
Lapsi (alle 18 v)* 10 €

Vuokravarusteet

Kiipeilykengät 5 €

Palvelut

Boulderointi
Boulderointi tarkoittaa kiipeilyä matalilla seinillä ja putoamisen varalta seinien alla on paksu patja. Boulderointi mahdollistaa kiipeilyn myös ilman kiipeilyparia, joten lajin aloittaminen on erittäin helppoa. Tarvitset vain kiipeilykengät, joita voit myös vuokrata paikan päällä. Lajissa kehittyy taitojen ja kehonhallinnan lisäksi ongelmanratkaisukykyä. Boulderoinnin voi aloittaa ilman aikaisempaa kokemusta kiipeilystä.
Kilter
Tammistosta löytyy Kilter Board –treeniseinä, jossa voi treenata erittäin tehokkaasti erilaisia otetyyppejä, kontaktivoimaa sekä corea. Valaistu, sovelluksella ohjattava harjoitusseinä yhdistää sinut maailmanlaajuiseen boulder-ongelmien tietokantaan. Kilter Boardin kaltevuuskulmaa pystyy itse säätämään jopa 70˚ kaltevuuskulmaan viiden asteen välein.
Kuntosali
Tammistossa on monipuolinen kuntosali, joka on kaikkien asiakkaiden käytettävissä halusitpa sitten lämmitellä, treenata tai kehittää kiipeilyäsi. Kuntosalilla on myös Klondyke Wall Ry:n ylläpitämä treeniseinä, jossa pääset treenaamaan eri tyyppisillä otteilla tehokkaasti neljällä eri kaltevuuskulmalla. Treeniseinällä – toisin kuin normaaleilla boulderseinillä – ei ole valmiiksi suunniteltuja ja merkattuja reittejä vaan kiipeilijä suunnittelee ne itse. Lisätietoja on treeniseinän luona.
Campus– ja sormilaudat
Boulderointiseinien lisäksi voit täydentää harjoitteluasi treenialueella, josta löydät mm. lämmittelyvälineitä, Campus–laudan ja sormilautoja. Campus–laudassa on eri syvyisiä puurimoja, missä tarkoituksena on vetää itseään pelkillä käsillä ylöspäin vahvistaakseen sormi- , käsi- ja selkälihaksia. Sormilaudoissa vai sormien varassa roikumalla treenataan sormien voimaa.
Shop
Hallin aulassa on kiipeilyvarustekauppa, josta hankit tarvikkeita kiipeilyn harrastamiseen kuten kiipeilykenkiä, vaatteita ja pientarvikkeita. Jäsenet saavat jopa –20 % alennuksen myymälän tuotteista (pl. kirjat ja DVD:t). Osaava henkilökuntamme auttaa sinua tarvittaessa tuotteiden valinnassa.

Ensimmäistä kertaa?

Tuletko ensimmäistä kertaa kiipeilemään tai oletko satunnaisesti kokeillut lajia? Voit aina tulla paikalle ilman ajanvarausta. Saat alkuopastuksen sekä tarvittavat vuokravarusteet henkilökunnaltamme. Pyydämme sinua rekisteröitymään ennen kiipeilyn aloittamista.

Liity jäseneksi!

Jäsenenämme kiipeät edullisesti kaikilla neljällä hallillamme läpi vuoden! Lisäksi saat käyttöösi tuntuvia etuja.

Kuvia Tammiston hallilta

Kiipeilyareena-grafiikka

KURSSIT JA OHJATUT RYHMÄT

KIIPEILYKURSSIT

Kun kaipaat vinkkejä kiipeilytekniikan kehittämiseen tai haluat oppia varmistustaidot, voit kehittää harrastustasi kiipeilykursseillamme.

OHJATUT RYHMÄT

Haluatko järjestää lasten syntymäpäivät, tulla oppilaidesi kanssa kokeilemaan kiipeilyä tai järjestää virkistyspäivän yrityksesi työntekijöille?

TAMMISTOSSA TAPAHTUU


Roosa Huhtikorpi, Ristikon ja Tammiston hallipäällikkö

”Aloitin kiipeilyn 6–vuotiaana ja sillä tiellä olen yhä. Jossain vaiheessa kiipeilystä tuli myös työ ja se huipentui Ristikkoon sekä Tammistoon, jonka hallipäälikköinä toimin. Olen todella ylpeä halleistani sekä niiden mahtavasta henkilökunnasta. Haluan, että kaikki kokevat olevansa tervetulleita halleille iästä ja taitotasosta riippumatta.”