KiipeilyAreenan jäsenehdot

Kerralla tai neljässä erässä maksetun jäsenyyden ehdot:

1. Jäsensopimusasiakkaan tulee olla 18 vuotta täyttänyt tai 14 vuotta täyttänyt henkilö, jonka huoltaja on kirjallisesti tai sähköpostitse hyväksynyt sopimuksen. Sähköposti tulee lähettää osoitteeseen info@kiipeilyareena.com.  

2. Jäsensopimus tehdään yhdeksi vuodeksi kerrallaan ja jäsen sitoutuu joko kerralla maksettuun sopimukseen tai neljään maksuerään. 

3. Kerralla maksettu ja neljän maksuerän sopimukset eivät jatku automaattisesti, vaan ne tulee jokaisen vuoden jälkeen uusia. 

4. Sopimustietojen muutokset, kuten osoite- tai laskutustiedot, tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen info@kiipeilyareena.com.  

5. Mikäli jäsen ei ole tyytyväinen KiipeilyAreenan palveluihin, jäsenyyden voi peruuttaa 10 päivän sisällä sopimuksen alkamispäivästä lukien. KiipeilyAreena veloittaa tällöin yhden kuukauden maksun. Tämä maksu on sopimusmaksu jaettuna kahdellatoista. Jäsenellä on tällöin oikeus hyödyntää KiipeilyAreenan palveluita yhden kuukauden ajan.  

6. Kerralla maksetussa ja neljässä maksuerässä veloitettavassa jäsenyydessä jäsenellä on oikeus jäädyttää sopimus seuraavien syiden takia:  

 • muutto ulkomaille tai toiselle paikkakunnalle 
 • vakava loukkaantuminen 
 • pitkäkestoinen sairaus tai liikuntakyvyttömyys  
 • muu yllättävä tapahtuma, jonka perusteella sopimuksen jäädyttäminen on perusteltua 

Mikäli sopimus jäädytetään, tulee jo saapuneet laskut maksaa. Jäädytyksen jälkeen uusia laskuja ei enää lähetetä ja laskutus jatkuu normaalisti, kun jäsenyys aktivoidaan. Kokonaissopimuksen kesto, pois lukien jäädytysaika, tulee aina olla vähintään 12 kuukautta. Jäsenyyttä ei voi jäädyttää esim. loman vuoksi. Minimijäädytysaika on yksi kuukausi. Huomioi, että sopimusta ei voi jäädyttää jälkikäteen, vaan esim. loukkaantumisesta tulee ilmoittaa heti.  

7. Neljässä osassa maksettavan sopimuksen ensimmäinen erä tulee maksaa paikan päällä, kun sopimus tehdään. Neljässä osassa maksettavan sopimuksen seuraavat laskut tulevat sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Toivomme toistaiseksi hyväksyntää laskujen lähettämiseen sähköpostilla.  
 
JO SAAPUNUTTA LASKUA EI VOI MAKSAA KIIPEILYAREENAN KASSALLA, vaan se tulee hoitaa tilisiirtona laskussa olevien ohjeiden mukaan.  
 
Mikäli jäsen haluaa maksaa tulevia eriä liikuntaeduilla (E-passi, Smartum, Virike, Tyky-kuntoseteli), tulee ne ladata saldona jäsenen omalle asiakastilille. Tämä tulee tehdä hyvissä ajoin jossain toimipisteessämme ennen seuraavan 3 kuukauden jakson alkua, kuitenkin viimeistään 2 viikkoa ennen. Näin seuraava lasku muodostuu joko nollana tai summana, jonka järjestelmä laskee: 3 kuukauden jakso vähennettynä asiakastilille ladatusta saldosta. Mikäli tilille jää saldoa laskun muodostumisen jälkeen, tämä käytetään seuraavan erän maksuun. Vuoden jälkeen sopimusta voidaan jatkaa uusimalla se paikan päällä jossain toimipisteessämme tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@kiipeilyareena.com.  
 
Tilille ladattu saldo on käytettävä kahden vuoden kuluessa sen latauksesta.  

8. Erääntyneestä maksusta lähetetään yksi maksumuistutus, johon lisätään kulloinkin voimassa oleva muistutusmaksu. KiipeilyAreenalla on oikeus keskeyttää palvelun tarjoaminen maksulaiminlyöntiä vastaavaksi ajaksi. Tämä ei kuitenkaan vapauta asiakasta sopimuksen mukaisesti erääntyvien erien maksamisesta.  

Kaikista jäsenyyteen liittyvistä asioista voit kysyä lisää osoitteesta info@kiipeilyareena.com.  

Joustavan jäsenyyden jäsenehdot

1. Jäsensopimusasiakkaan tulee olla 18 vuotta täyttänyt tai 14 vuotta täyttänyt henkilö, jonka huoltaja on kirjallisesti tai sähköpostitse hyväksynyt sopimuksen. Sähköposti tulee lähettää osoitteeseen info@kiipeilyareena.com.  

2. Jäsensopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Jäsensopimus veloitetaan kuukausittain, ja se jatkuu aina irtisanomiseen asti. Mikäli kyseessä on kampanjahinta, tämä hinta on voimassa kampanjassa määritellyn ajan. Tämän jälkeen kuukausiveloitus nousee automaattisesti normaaliin hintaan.  

Mikäli olet ostanut joustavan jäsenyyden opiskelijahintaan, huomioithan, että olet oikeutettu kyseiseen hintaan 12kk ostopäivästä. Huomioithan, että sinun tulee todistaa olevasi opiskelija 1kk ennen 12kk jakson päättymistä sähköpostitse  info@kiipeilyareena.com tai jollain toimipisteellämme, jotta opiskelijahinta jatkuu vuoden jälkeen. 

Jäsenelle ilmoitetaan mahdollisista hinnanmuutoksista kaksi kertaa – noin 60 päivää ennen ja toisen kerran noin viikkoa ennen muutosta. HUOM! Ei koske kampanjanhinnan päättymistä. 

3. Jäsensopimusta aloitettaessa veloitetaan ensimmäinen kuukausierä + 35 €:n avausmaksu. 

4. Sopimusasiat, kuten tauotukset, peruutukset sekä osoite- tai laskutustietojen muutokset, tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen info@kiipeilyareena.com.  

5. Jäsenen tulee lisätä omalle KiipeilyAreenan tililleen voimassa oleva maksukortti, kortilta velvoitetaan kuukausittainen summa automaattisesti. Mikäli veloitus ei onnistu, järjestelmä yrittää veloittaa maksukorttia tämän jälkeen päivittäin. Mikäli veloitus ei ole onnistunut 25 päivän aikana, sopimus päättyy automaattisesti. Maksukortin tiedot voi päivittää kirjautumalla henkilökohtaiselle KiipeilyAreenan tilille. 

6. Kuukausiveloitteisen jäsenyyden voi laittaa tauolle enintään kaksi kertaa vuodessa ilman syytä tai kuluja. Jäsenyyden uudelleenaktivointi tauon jälkeen on myös kulutonta. Jäsenyyden voi myös lopettaa kokonaan ilman syytä tai kuluja. Tauon pituuden muutos katsotaan uudeksi tauoksi. Minimitauko on yksi kuukausi.  

Jäsenellä on tämän lisäksi oikeus tauottaa sopimus seuraavien syiden takia:  

 • muutto ulkomaille tai toiselle paikkakunnalle 
 • vakava loukkaantuminen 
 • pitkäkestoinen sairaus tai liikuntakyvyttömyys  
 • muu yllättävä tapahtuma, jonka perusteella sopimuksen tauottaminen on perusteltua 

Mikäli sopimus tauotetaan, tulee aiemmat erät olla maksettuna. Tauon jälkeen veloitus jatkuu normaalisti, kun jäsenyys aktivoidaan. Minimitauotussaika on yksi kuukausi. Huomioi, että sopimusta ei voi tauottaa jälkikäteen, vaan esim. loukkaantumisesta tulee ilmoittaa heti.  

7. Mikäli jäsen haluaa maksaa tulevia eriä liikuntaeduilla (E-passi, Smartum, Virike, Tyky-kuntoseteli), tulee ne ladata saldona jäsenen asiakastilille. Tämä tulee tehdä hyvissä ajoin jossain toimipisteessämme ennen seuraavan kuukauden jakson alkua, kuitenkin viimeistään 2 viikkoa ennen. Järjestelmä laskee maksun: 1 kuukauden jakso vähennettynä asiakastilille ladatusta saldosta. Mikäli tilille jää saldoa maksun muodostumisen jälkeen, tämä käytetään seuraavan erän maksuun.  
 
Tilille ladattu saldo on käytettävä kahden vuoden kuluessa sen latauksesta.  

Kaikista jäsenyyteen liittyvistä asioista voi kysyä lisää osoitteesta info@kiipeilyareena.com.  

KiipeilyAreenan jäsen saa seuraavat edut: 

1. Kiipeily kaikissa KiipeilyAreenan toimipaikoissa myös reitintekopäivinä:  

 • Salmisaaressa maanantaista torstaihin klo 8 eteenpäin. 
 • Ristikossa maanantaista torstaihin klo 8 eteenpäin. 
 • Kalasatamassa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8 eteenpäin. 

Huomioi, että nämä edut eivät ole voimassa kesäaukioloaikoina.  
Pidätämme oikeuden muutoksiin aukioloajoissa.  

2. 20 % alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista kuten kiipeilykengistä ja valjaista. Alennus ei koske elintarvikkeita tai kirjoja.  

3. 10 % alennus Kiipeilyareenan valmennuksesta 

4. Ilmainen kiipeilyköyden säilytys Salmisaaressa.  

5. 30 euron lahjakortti, jos jäsen saa houkuteltua kaverin kiipeilyn yläköysikurssille.  

6. Ilmainen kiipeilykokeilu ensikertalaiselle kaverille, sisältäen varustevuokran.