LASTEN SYNTYMÄPÄIVÄT KIIPEILYSEINÄLLÄ

Lasten syntymäpäivät kiipeilyseinällä ovat takuuvarma hitti! Syntymäpäiviä varten varatussa kiipeilytilassamme on erityisesti lapsille suunniteltuja kiipeilyreittejä. Kiipeilyn jälkeen herkutellaan synttärieväitä siihen erikseen varatussa tilassa.

Synttäriporukalle varatussa kiipeilytilassamme on mahdollista päästä kokeilemaan kiipeilyä itsevarmistavilla seinillä. Kun kiipeily itsevarmistavilla sujuu, kokenut kiipeilyohjaajamme varmistaa halukkaita lapsia turvallisesti myös yläköydellä. Näiden lisäksi Salmisaaren kiipeilytilassa on myös mahdollista kokeilla boulderointia.

Ohjaajamme opastaa ryhmän toimimaan turvallisesti kiipeilylle varatussa tilassa ja vastaa kokonaisuudessaan ryhmän turvallisuudesta. Kiipeilyvuoroa odottaessa ja muulloin kun kiipeiltäessä on vastuu ryhmän huoltajilla. Yhtä 10 hengen ryhmää kohden tulee mukana olla vähintään yksi aikuinen.

Kiipeilyn jälkeen käytössänne on synttäritilamme, jossa lapset voivat syödä synttäriherkkuja seinällä rehkimisen päätteeksi. Voitte tiedustella meiltä myös Salmisaaren Liikuntakeskuksen BigHouseCafen ja Ristikossa hallin oman ravintolan ruokatarjoiluista.

Synttäripaketti sisältää:

  • ryhmällenne varatun, lapsille sopivan kiipeilytilan
  • ammattitaitoisen ohjaajan 75 min ajaksi
  • kaikki tarvittavat varusteet, kuten kiipeilytossut ja valjaat
  • synttäritilan ruokailuun, joka on käytössänne kiipeilyn jälkeen 45 minuutin ajan.

Hinnat alkaen:

Salmisaari:

  • ohjattu synttäriryhmä max. 10 hlö: 250 €
  • ohjattu synttäriryhmä 11–15 hlö: 280 €.

Ristikko:

  • ohjattu synttäriryhmä max. 10 hlö: 270 €
  • ohjattu synttäriryhmä 11–15 hlö: 300 €.

Maksu tulee suorittaa kassalla ennen ohjauksen alkamista. Jokaista 10 lasta kohden mukana tulee olla yksi vanhempi. Jos lapsia on enemmän kuin 10, tulee mukana olla kaksi valvojaa. Ruokailun jälkeen pyydämme ystävällisesti jättämään tilan yhtä siistiin kuntoon kuin saavuttaessa, jotta seuraavalla synttäriporukalla on käytössään siisti ruokailutila.

Varaa vapaa aika alla olevasta linkistä! Myyntitiimimme ottaa sinuun yhteyttä muutaman päivän sisällä.


Aikataulut ja varaus

Kysyttävää?


Osta Kurssilahjakortti

Ilahduta kiipeilykaveriasi KiipeilyAreenan kurssilahjakortilla! Verkkokaupastamme voit ostaa lahjakortin suoraan kiipeilykurssille tai muulla haluamallasi summalla. Lahjakortille ladatulla summalla saaja voi ostaa itselleen myös kiipeilytarvikkeita halliemme shopeista. Muun arvoisten lahjakorttien ostaminen onnistuu minkä tahansa hallimme kassalta.