Kouluryhmät

Oppilaitosten ryhmät aina alakouluikäisistä yliopiston opiskelijaryhmiin voivat kokeilla kiipeilyä erikoishintaan arkipäivinä.

Kiipeily on suosittu ohjelmanumero niin koulujen liikuntapäivinä, valinnaiskursseilla kuin liikuntatunneillakin.

Koulu- ja opiskelijaryhmiä otamme vastaan ajanvarauksella pääasiassa arkisin kello 9.00–16.00, mutta voimme tarvittaessa sopia ryhmällenne myös paremmin sopivan ajan. Henkilökuntamme antaa tapahtuman alussa ryhmälle opastuksen ja kertoo tarvittavat turvallisuusohjeet. Tämän jälkeen ryhmä voi kiivetä omatoimisesti. Tammistossa ja Kalasatamassa tutustutaan boulderointiin. Ristikossa ja Salmisaaressa tutustutaan itsevarmistavilla seinillä kiipeilyyn, minkä jälkeen ryhmällä on mahdollisuus käydä tutustumassa myös boulderointiin, johon henkilökuntamme antaa opastuksen ennen kiipeilyn aloittamista.

Itsevarmistavat seinät

Kiipeily automaattisilla “itsevarmistavilla” (engl. autobelay) laitteilla on hauska ja helppo tapa päästä kokeilemaan kiipeilyä korkeilla seinillä myös ilman aikaisempaa kokemusta. Laitteet mahdollistavat kiipeilyn jopa 14 metrin korkeuteen. Ristikossa itsevarmistavia laitteita on 22 ja Salmisaaressa 11 kappaletta. Reittejä on erittäin helpoista haastaviin. Painorajat itsevarmistavilla laitteilla on 15–130 kg.

Boulderointi

Boulderointi tarkoittaa kiipeilyä matalilla seinillä ilman erillisiä turvavälineitä, kuten valjaita ja köysiä. Putoamisen varalta kiipeilyseinän alla on iskuja vaimentavia patjoja. Boulderoinnissa kiivettävät reitit ovat lyhyitä. Lajissa punnitaan taitojen ja kehonhallinnan lisäksi erityisesti kiipeilijän maksimivoimaa.

Huom! Peruskouluikäisillä tulee olla opettaja mukana valvomassa annettujen ohjeiden noudattamista. Nuorilla lapsilla (10-vuotiaat tai nuoremmat) tulee olla valvojinaan noin kaksi opettajaa kymmentä lasta kohden.

Koululaishinta sisältää:

  • alkuopastuksen
  • vuokravarusteet koko ryhmälle.

Tapahtuman kesto on 75 minuuttia.

Hinnat:

  • kouluryhmät: 8 €/hlö Ristikossa ja Salmisaaressa, 7 €/hlö Kalasatamassa ja Tammistossa
  • yliopisto- sekä muut jatko-opiskelijaryhmät: 11 €/hlö

Tiedustelut alla olevan lomakkeen kautta tai maililla osoitteeseen info(at)kiipeilyareena.com.


Tarjouspyyntö koululaisille

"*" näyttää pakolliset kentät

Lajit

Täytä halutessasi päivä- ja aikatoiveet.

KK slash PP slash VVVV
Aloitusaika
:
Lisätietoja
Varaajan nimi*
Varaajan sähköpostiosoite*
Puhelinnumero