Kiipeilyareena - Salmisaaressa, Kalasatamassa
ja Tammistossa!

Kiipeilyn oheisharjoittelu

Aktiivinen kiipeilyn harrastaminen vaatii myös lihaskunnosta huolehtimista sekä hyvää yleiskuntoa. Erilaisilla oheisharjoitteilla voit ylläpitää ja kehittää lihastasapainoa ja liikkuvuutta tai tehdä lajinomaisia harjoituksia vaikkapa voiman lisäämiseksi.

Vuosijäsenille kattavat treenitilat Salmisaaressa ja Tammistossa

Salmisaaressa sekä Tammistossa on vuosijäsenten käytössä hyvä ja kattava kuntosali josta löytyvät tärkeimmät kuntosalilaitteet kuten taljat, irtopainot, juoksumatto, kuntopyörä sekä monipuoliset oheisharjoitteluvälineet. Vuosijäsenalueilla voi myös harjoitella lajinomaisesti boulderoimalla ns. ”woody-seinällä” tai treenata ”campus boardilla” tai erilaisilla otelaudoilla.

Kalasatamassa kaikille asiakkaille avoin harjoittelualue

Myös Kalasatamasta löytyy kaikille avoin pieni kuntosali jossa tehdä keskeiset oheistreenit ja venyttelyt kiipeilyn ohella. Kalasataman kuntosalille sisältyy kertamaksun tai sarjakäynnin hintaan.

Valmennuspalvelut

Myös Kiipeilyareenan valmennuspalveluihin kuuluu olennaisena osana kiipeilyä tukevan oheisharjoittelun tekeminen varsinaisen kiipeilyharjoittelun lisäksi. Jos kaipaat ohjattuja treenejä vaikkapa kiipeilytekniikan, liikkuvuuden tai fysiikan kehittämiseen ammattitaitoisen valmentajan opastuksessa, tutustu lisää valmennuspalveluihimme ja ota yhteyttä.