Kiipeilyareena - Salmisaaressa, Kalasatamassa
ja Tammistossa!

Kiipeilyn oheisharjoittelu

Aktiivinen kiipeilyn harrastaminen vaatii myös lihaskunnosta huolehtimista sekä hyvää yleiskuntoa. Erilaisilla oheisharjoitteilla voit ylläpitää ja kehittää lihastasapainoa sekä liikkuvuutta tai tehdä lajinomaisia harjoituksia vaikkapa sormivoimien kasvattamiseksi. Lajinomaiseen harjoitteluun välineinä toimivat mm. erilaiset sormilaudat ja ns. campus board.

Vuosijäsenille kattavat treenitilat Salmisaaressa sekä Ristikossa

Salmisaaressa, Tammistossa ja Ristikossa on vuosijäsenille käytössä hyvä ja kattava kuntosali, josta löytyvät tärkeimmät kuntosalilaitteet kuten taljat, irtopainot, juoksumatto, kuntopyörä sekä muut monipuoliset oheisharjoitteluvälineet.

Kalasatamassa sekä Tammistossa kaikille asiakkaille avoin harjoittelualue

Kalasatamasta sekä Tammistosta löytyy kaikille avoin pieni kuntosali, jossa tehdä keskeiset oheistreenit ja venyttelyt kiipeilyn ohella. Nämä kuntosalit sisältyvät kertamaksun tai sarjalippukäynnin hintaan.

Valmennuspalvelut

Myös Kiipeilyareenan valmennuspalveluihin kuuluu olennaisena osana kiipeilyä tukevan oheisharjoittelun tekeminen varsinaisen kiipeilyharjoittelun lisäksi. Jos kaipaat ohjattuja treenejä vaikkapa kiipeilytekniikan, liikkuvuuden tai fysiikan kehittämiseen ammattitaitoisen valmentajan opastuksessa, tutustu lisää valmennuspalveluihimme ja ota yhteyttä.