Ladataan Tapahtumat

« Takaisin tapahtumakalenteriin

  • Tämä tapahtuma on jo päättynyt.

Syyslomaleiri Ristikossa 2023

16.10.202320.10.2023

Suosittu syyslomaleiri järjestetään jälleen Ristikossa ma-pe 16.-20.10.2023 ja ohjelmaa on joka päivä klo 9-15.30. Leirillä opitaan uusia kiipeilytaitoja ja kerrataan jo opittua! Leirin ohjelmassa on kiipeilyä, liikuntaa, pelejä ja leikkejä, ruokailu sekä rauhallisia lepohetkiä. Leiri on suunnattu 7-13 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Leirille voivat osallistua kaikki kiipeilystä kiinnostuneet lapset ja nuoret aloittelijoista harrastajiin. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Leiri sisältää: 

  • Turvallisen boulderoinnin harjoittelua.
  • Kiipeilyä itsevarmistavilla laitteilla.
  • Kiipeilytekniikan ja -taitojen harjoittelua.
  • Liikkuvuutta, lihaskuntoa ja motorisia taitoja edistäviä harjoitteita.
  • Erilaisia liikuntapelejä ja leikkejä KiipeilyAreenan tiloissa.
  • Tutustumista erilaisiin kiipeilyn lajeihin, kiipeilijöihin ja kiipeilypaikkoihin kuvien sekä videoiden välityksellä.
  • Ruokailun, sisäänpääsyn KiipeilyAreenalle sekä tarvittavat kiipeilyvarusteet

Muita lisätietoja

Ruokailu

Leirin hintaan sisältyy lounas. Leirillä on yksi välipalahetki päivällä ja tätä hetkeä varten mukana tulee olla omat eväät. Toivomme erityisesti allergioiden kanssa selkeyttä, jotta ohjaajamme tietävät, onko kyseessä haastava ruoka-aineallergia vai erityisruokavalio.

Vakuutus

KiipeilyAreenan vakuutus kattaa leirillä sattuneet vahingot, jotka liittyvät ohjaajien tai rakenteidemme aiheuttamaan tapaturmaan. Vakuutus ei kata kiipeilytapaturmia, jotka tapahtuvat kiipeillessä. Vakuutus ei korvaa leirillä rikkoutuneita tavaroita, kuten vaatteita, kiipeilyvarusteita tai silmälaseja.

Huomaathan, että leirin hintaan ei sisälly erikseen kiipeilyvakuutusta. Tapaturmien varalle lapsellanne tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. Tarkistattehan omista vakuutusehdoistanne, että lapsenne vakuutus kattaa myös kiipeilyyn liittyvät tapaturmat.

Kiipeilyurheilijat Ry:n tai jonkin toisen Suomen kiipeilyliiton (SKIL) alaisen Suomessa rekisteröidyn kiipeilyseuran täysjäsenillä on voimassa Sporttiturva-vakuutus. Kiipeilyseuran jäsenyys itsessään ei ole vaatimus leirille osallistumiseen.

Varustus

Mukaan tulee ottaa joustavat vaatteet, juomapullon ja omat kiipeilykengät ja -valjaat, jos sellaiset löytyy. Mikäli sinulla ei ole omia varusteita, ei hätää, meiltä saat leirille lainavarusteet

Säilytys

Hallilla on säilytyslokeroita, joihin voi laittaa leirin ajaksi jemmaan tarpeelliset tavarasi.

Puhelimen käyttö

Leirin aikana puhelimen käyttö on sallittua vain ruokailujen ja ruokalevon yhteydessä, mikäli ohjaaja antaa luvan. Muuten puhelimet pidetään päivän aikana säilytyslokeroissa. Leirillä keskitytään leiriohjelmaan sekä yhdessäoloon.

Ilmoittautuminen

TÄSTÄ!

Lisätietoja saat mailitse max.maki@kiipeilyareena.com tai Ristikon asiakaspalvelusta p. 044 – 745 5291.

Tervetuloa!

 

Tiedot

Alkaa:
16.10.2023
Loppuu:
20.10.2023

Tapahtumapaikka

Kiipeilyareena Ristikko
Ajomiehentie 1 (3.krs.)
Helsinki, 00390
+ Google Map
Puhelin:
+358 44 – 745 5291